Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Senior Bowl: Davis Webb (QB) a felkészülésről

2017. január 28. - zedonbass

Rövid beszélgetés Davis Web irányítóval a bigblueview.com honlapon.


Az NFL játékosfigyelői számára a legfontosabb kérdés Davis Webbel kapcsolatban az, hogy képes-e alkalmazkodni a profi stílusú támadójátékokhoz, miután spread (sok elkapós) játékrendszerben irányított a Texas Tech és a California csapatában. Webb ezen a héten a Senior Bowlon szerepel, és bízik benne, hogy választ ad erre a kérdésre.


K: "Hogyan készült a profi meccsre a főiskolai bajnokság befejeződése óta?"

Webb: "Az irányítóedzőm a mostani szezon után Jim Zorn, a Seahawks kiváló irányítója. Az NFL rangsorában is előkelő helyen áll. Vele láttunk munkához, hogy elsajátítsam az új rendszereket. A következő 10 hét során igyekszünk javítani a gyenge pontjaimon. Jó lenne, ha nekem is olyan ágyúszerű kezem lenne, mint neki, de azért a karom erőssége kitűnő."

K: "Akadnak problémái az új rendszerhez való alkalmazkodás során?"

Webb: "Zorn mester már segített az alkalmazkodásban és az új fogalmak megtanulásában. Úgy érzem, fejlődtem. Felkészít a 3, 5 és 7 lépéses játékindításoka is."

K: "Mivel foglalkoznak a legtöbbet?"

Webb: "Zorn mester elsősorban azt igyekezett a fejembe verni, hogy bármilyen rendszert képes vagyok elsajátítani, és addig játszhatok, ameddig csak akarok, akár 10-12 éven át. Gyorsan tanulok, hiszen az apám is edző."

K: "Egynapi edzésen van túl itt a Senior Bowlon. Milyenek az első benyomások?"

Webb: "Még mindig elég izgatott vagyok, de oda tudok figyelni és tanulni tudok olyantól, aki biztosan sokkal többet tud nálam és az eddigi felkészítőimnél. A Bears rendszere vadonatúj számomra, és a másik három irányító sincs hozzászokva, de nagy lelkesedéssel vetem bele magam."

K: "Tervezi, hogy részt vesz a combine-on?"

Webb: "Igen, ez 100 százalékig biztosra vehető."

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr9612163485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása