Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Draft prospectek: Kolton Miller, OT (UCLA)

2018. április 11. - Asbee

Várható a draft elején az erősítés a támadófalba és több kandidáns is akad. Az egyik ilyen Kolton Miller lehet, aki remek alapanyag, azonban számos rossz beidegződésén kell még javítania. Vajon sikerülni fog ez neki, vagy ő is megszenved az NFL pass rushereivel?

Erősségek

Tekintélyt parancsoló termettel rendelkezik. Gyors lábai vannak, melyeknek köszönhetően meg tudja állítani a szélen érkező passzsiettetőket. A belső rohamokat is képes kezelni. Jól olvassa a védőfal keresztjeit és reagálja le őket. A hosszú karjainak köszönhetően távol tudja magától tartani az ellenfelet. A power move-okkal is elbír, képes megtartani a pozícióját. Átlagon felüli az egyensúlyérzéke. Azonnal ki tud lőni a snap előtti helyzetéből és hátratolja az emberét. Nem végez fél munkát, nem keres magának új védőt addig, amíg nem fejezte be a blokkot. A szabad területeken is feltalálja magát és odaér a második vonalba is. Atletikus játékos, akiben nagy fejlődési potenciál van.

Gyengeségek

6’9” magas, ami gondot okozhat a profik között. Különösen fontos, hogy alacsonyan játsszon, mert számos pass rusher kihasználhatja ellene a helyzetbeli előnyét. Javítania kell a lábmunkáján. Lesz még munkája a konditeremben, nagyobb erőre van szüksége, ami szerencsére fejleszthető nála. Gondban lehet az erőteljesebb ellenfelek ellen. Időnként túl széles karokkal várja a defensive endet, aminek következtében közel tudnak kerülni hozzá.

Megjegyzések

Kalfiorniai származású és számos ajánlata volt, ő viszont a UCLA mellett döntött. 2015-ben Conor McDermott sérülése után lett kezdő. A következő éve neki is balszerencsésen alakult, hiszen öt meccs után befejeződött számára a szezon. Sikeresen tért vissza és juniorként All-Pac-12 második csapatba választották. Az édesapja külön OL felkészítésre vitte, hogy ezzel is tökéletesítse a játékát. Komoly upside-ja lehet, akinek a játékába valószínűleg számos scout beleszeretett már és az is elképzelhető, hogy hamarabb draftolják a vártnál. Nem csoda, hiszen helyes technikával játszik és ha javítani tud a hiányosságain, akkor az NFL-ben is megtalálhatja a sikerhez vezető utat.

Combine eredmények

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr3613827380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása