Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Érdekességek és statisztikák a Bears elleni mérkőzésről

2018. december 04. - strider23

Kedvenceink sikeresen abszolválták első idei hosszabbításos meccsüket, így már az utóbbi négy összecsapásukból hármat nyertek meg. Íme néhány kiemelésre méltó statisztika és infó a vasárnapi Chicago elleni mérkőzéssel kapcsolatban.

bears1.jpg

- 4-8-ra módosult a Giants mérlege, ez a 4 győzelem már most több, mint amit az egész tavalyi szezonban szereztek.

- Az Óriások legutóbb 2017 novemberében a Chiefs ellen kényszerültek hosszabbításra, 12-9-re nyerték azt a meccset. A hosszabbítás 1974-es bevezetése óta a franchise mérlege 21-15-2 ráadásos összecsapásokon.

- Manning 35 passzából 19 volt sikeres 170 yardért (1 TD/ 1 INT). A passzolt TD-je a 354. volt karrierje során.

- Barkley 125 yardot szerzett 24 futásból, valamint 3 passzt húzott le a levegőből 21 yardért cserébe. 12 NFL mérkőzéséből 11-en szerzett 100+ yardot a támadócsapat oszlopos tagjaként.

- Az újonc futó 954 futott yardnál tart, ami Giants-rookie rekordnak számít már most. Az előző csúcs 82 évig tartott ki, a Hall of Famer Tuffy Leemans (830 yarddal) volt a csúcstartó. Ezzel szemben ez volt csak a negyedik olyan mérkőzése Barkleynak, amikor nem szerzett TD-t.

bears2.jpg

- OBJ második olyan meccse volt idén, amikor elkapott, valamint dobott is egy touchdownt. 1993 óta ő az első olyan Giants játékos, aki egy szezonon belül 2 hatpontost is dobott, miközben nem irányító poszton játszik.

- Beckham passza Russel Shepard ötödik TD-jét eredményezte karrierje során. Az előzőt 2017 szeptemberében szerezte még a Panthers színeiben. Ez a 49 yardos elkapott touchdown profi pályafutása leghosszabbja.

- Ogletree első INT-je a linebacker és a Defense második hatpontosa volt idén. Daniel előtt Fitzpatrick átadását hordta vissza eredményesen. Ezzel ő az első Giants LB, aki két interception után is TD-t szerzett egy szezonon belül.

bears3.jpg

- Ogletree a második olyan linebacker a csapatban, aki egy meccsen 2 INT-et jegyzett. Az előző ilyen tett BJ. Goodson nevéhez fűződik a 49ers ellenében. Valamint idei 4 labdaszerzése a levegőből kétszer annyi, mint amennyit 5 évig szerzett pályafutása során.

- A Defense 5 sacket szerzett, ami a legmagasabb szám idén. Ebből 3 BJ. Hill nevéhez, 2 pedig Vernon nevéhez fűződik. 

- Aldrick Rosas is beírta magát a franchise történelmébe: 57 yardos elsőfélidei mezőnygólja Giants-rekord lett. Az eddigi csúcstartó Ali Haji-Sheikh volt két 56 yardos rúgással.

- A két csapat örökmérlegét a Bears vezeti 28-21-2-vel. Jövőre újra összecsapnak majd a Medvék és az Óriások, ezúttal majd Chicagoban rendezik a mérkőzést.

bears4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr8214417272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása