Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Érdekességek és statisztikák a Titans elleni mérkőzésről

2018. december 18. - strider23

Kedvenceink vasárnap pont olyan eredményt produkáltak, amilyen az időjárás volt az egész meccsen. Ezzel a vereséggel végérvényesen kiszálltunk a wildcard helyek versenyéből, de nézzünk néhány említésre méltó infót és adatot a mérkőzéssel kapcsolatban.

titans1.jpg

- Az egy héttel korábbi 40 szerzett ponthoz képest most egyet sem sikerült szerezni, amire hazai pályán 2013 decembere óta nem volt példa. Akkor a Seahawks nullázta le az Óriásokat.

- A Giants a legutóbbi 5 negyedben ( =84 perc 22 mp) nem szerzett pontokat.

- 260 yardot szerzett a támadó egység, ami a legkevesebb a tavalyi Redskins elleni (170) vereség óta.

- A Titans 215 yardot szerzett futásokból, ami a legtöbb 2015 decembere óta. Akkor a Vikings 218 yardot futott. Passzolt yardjaik száma viszont csak 86 lett, ami a legkevesebb a 2010-es Bears elleni meccs óta (51).

titans2.jpg

- Manning 41 passzából 22 volt sikeres 229 yardért cserébe. Emellett dobott egy INT-et is, és a szezon legrosszabb passer ratingjét hozta össze magának 54,1-el. 

- Barkley 31 yardot futott, ennél kevesebbet csak a Dallas ellen (28) szerzett. Valamint volt 4 elkapása 25 yardért. Az összesített 56 yardja idén a legkevesebb.

- Beckham hiányában és Barkley gyengélkedése mellett Engram kapta a legtöbb passzt, összesen nyolcat, amit 75 yardra váltott. 

- BJ Goodson 9 szóló szerelésével a legeredményesebb volt, Kareem Martin szintén hasonló számmal zárt, de ebből csak 4 volt szóló.

- Michael Thomas, aki a sérült Collins helyén strong safety poszton kezdte a meccset, szerezte a Giants egyetlen sackjét a 2. negyedben.

- Rosas 14 meccses min. 1 mezőnygólos sorozata sajnos megszakadt, miután egyetlen kísérletre sem kapott lehetőséget társaitól és a vezetőedzőtől. 

- A mérkőzés egyik leglátványosabb pillanata kétségtelenül Riley Dixon, az Óriások punterének futása volt. 14 yardot és egy first downt szerzett egy fake punt játékból, ami teljes mértékben improvizáció volt a részéről.

titans3.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr7114498918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása