Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Szavazás: az év negatív meglepetése

2019. január 22. - Asbee

Nem a szél hordta össze az 5-11-es mérleget, sajnos több olyan játékosunk volt akik a képességeikhez képest alulteljesítettek. Másodikként most arról szavazhattok, hogy kivel voltatok a legelégedetlenebbek.

Nekem a meglepetés módon Pro Bowlra utazó Olivier Vernon ugrik be először, aki ugyan relatíve sokszor helyezett nyomást az ellenfél irányítóira, de a statisztikáját a cserejátékosok ellen turbózta fel, amikor nem ment neki a játék akkor mintha nem is erőltette volna meg magát. A szezon elején jött a szokásos sérülése, képtelen egy teljes szezonon át egészséges maradni. Ide sorolható Jonathan Stewart is, akinek kicsit érthetetlen volt a leigazolása, hiszen kifogyott nála a tank. Nem is kapott sok lehetőséget és amikor a pályán volt akkor sem brillírozott. Hamar megsérült és ugyan visszahozhattuk volna a sérültlistáról, de ez mégsem következett be. Azért szép karrierje volt, ideje lenne visszavonulnia. Janoris Jenkins is elindult a lejtőn, a tavalyi kiborulásai után idén sem tudott erősen zárni. Volt néhány szép pillanata, továbbra is bármikor labdát tud szerezni, de már közel sem arról a shutdown cornerről beszélünk, aki két éve volt. Lehet, hogy ennyi volt számára a történet? Nehéz írni Connor Barwinról, hiszen egy rendkívül szimpatikus játékosról van szó, de neki is lefőtt a kávé. Roppant súlytalanul játszott, majd egyre kevesebb játéklehetőséget kapott, Stewarthoz hasonlóan nála is eljött az idő a visszavonulásra.

Ki volt az év legnagyobb csalódása?
Olivier Vernon
Jonathan Stewart
Janoris Jenkins
Connor Barwin
Created with QuizMaker

 

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr214581986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása