Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Mit kell tudni az eddigi igazolásainkról?

2019. március 16. - Asbee

Alaposan beindult a szabadügynök piac, két kézzel szórták a pénzt a csapatok. Mi nem kötöttünk extrém nagy szerződéseket, de a borzasztó Beckham cserétől még hosszú ideig lesz hangos a sajtó. Jelenleg (a cserével együtt) öt embert tudtunk megszerezni, lássuk kikről is van szó.

Jabrill Peppers

A 2017-es draft egyik legjobb safety-jének tartották és ennek megfelelően az első körben választották ki. A vártnál gyengébben sikerült a bemutatkozó éve ami nem is csoda, hiszen Hue Jackson free safety-ként alkalmazta. Tavaly azonban ő lett a SS, ami sokkal jobban feküdt neki. Ezt a Pro Football Focus is észrevette, akik 77,6-os osztályzatot adtak neki. A védőfal mellett és a boxban is sokat szerepelt, így Landon Collins utódja lehet. A harmadik év mindig sorsdöntő egy játékosnál, neki pedig ez lehet a kiugró szezonja. Remélhetőleg nem zavarja meg a csapatváltás, hiszen egy emelkedésben lévő Browns-ból került hozzánk.

Antoine Bethea

2006 óta van a ligában, rögtön az első évében Super Bowlt nyert a Colts-cal. Utána megfordult a 49ers-ben és a Cardinals-ban is. Háromszor volt Pro Bowler, legutóbb 2014-ben. 35 éves lesz a nyáron, de egyelőre nem esett vissza a teljesítménye, 121 szerelést és 3 sacket szerzett a legutóbbi szezonban. Jól kikövetkeztethető tehát, hogy a Cardinals számos alkalommal a boxba feltolva használta, de free safety-ként is majdnem ugyanennyi snapet töltött el a pályán. Egy évvel korábban Bettchernél inkább mint FS játszott, így idén is ezt a szerepkört várhatjuk tőle. A PFF-től ebben az évben 86,4-es értékelést kapott.

Golden Tate

Bethea-hoz hasonlóan ő is Super Bowl győztes. A seattle-i évek után Detroitban folytatta, akik tavaly továbbadták az Eagles-nek. Alacsony és gyors játékos, egyértelműen Beckham pótlására hozták. A slotban és az oldalvonal mellett is alkalmazható, ez pedig óriási lehetőség lehet Pat Shurmurnak. Statisztikailag 2014-ben volt a legjobb, mikor 1331 yardot és 4 TD-t ért el, ez a teljesítmény pedig Pro Bowlt ért. Még mindig lehet benne 800-1000 yard, így Sheparddal és Engrammel kiegészülve elég célpontja kell hogy legyen Manningnek.

Markus Golden

2015-ben érkezett meg a ligába, a draft második körében választotta ki a Cardinals. Egy évvel később volt a legjobb szezonja, mikor 12,5 sackig jutott. Ezt követően azonban visszaesett, amiben benne volt egy ACL szakadás is. Idén megmutathatja, hogy teljesen maga mögött tudta hagyni a sérülést, hiszen a lehetőséget biztosan meg fogja kapni. Egy évre érkezett, így nincs benne nagy kockázat, viszont ha jól teljesít, akkor szerződést lehet majd vele hosszabbítani.

Olsen Pierre

Mit ad isten, ő is egy korábbi Arizona játékos. Draftolatlanként került a ligába 2015-ben. Dalvin Tomlinson és B.J. Hill mellé kell valaki a védőfalba és ne csodálkozzunk, ha Pierre veszi át Mauro tavalyi szerepét, helyet találhat magának a rotációban. 2017-ben 5,5 sackig jutott, ami az ő posztján szép teljesítmény, de tavaly Goldenhez hasonlóan visszaesett. Egy évre érkezett, így az ő megszerzése sem jelent rizikót, ráadásul ebben a pozícióban nem feltétlenül kell elit játékossal rendelkezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr3814691848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása