Magyar New York Giants Szurkolói Blog

7 körös Giants mock draft

2019. április 16. - Asbee

Nem volt még ilyen idén, így a Draft Network segítségével csináltam egy 7 körös mock draftot. Ugyan nem sok értelmét látom, de egy ilyen bejegyzés tökéletesen alkalmas a nyugalom megzavarására, így belevágtam. Lássuk mit hoztam össze!

unnamed.png

Elsőként egy gyors megjegyzés: iszonyatosan sok ez a 12 pick, ne lepődjünk meg, ha feljebb vegyünk valakiért.

A cserék itt nem játszottak és az 1/6-nál benn volt Dwayne Haskins, így egyszerű döntés volt. Devin White is elérhető lett volna, de amellett, hogy kimagasló linebacker, nem tartom olyan játékosnak, akit mindenképp be kell húznom. Sorozatban másodszor eldobni a franchise QB lehetőségét egy nem prémium pozícióért nekem túl nagy luxus lenne. Love it or hate it.

Ezután hazardíroztam egyet és Greedy Williams-re esett a választásom. A következő DRC lehet belőle, persze az is benne van a pakliban, hogy egy újabb Justin Gilberthez lesz szerencsénk. Előszeretettel blitzel James Bettcher, így minden segítség elfér a secondary-be.

Meglepődtem, hogy elérhető volt Dalton Risner, nálam ő első kör végi értéket képvisel. Centerként és tackle-ként is van tapasztalata és jól illeszkedhet Pat Shurmur rendszerébe. Már az első nap kezdő lehetne.

Meglepő lehet Arcega-Whiteside kiválasztása, de itt már korrekt értéket képvisel és pont ilyen stílusú elkapóra van szükségünk. Cody Latimer csak vészmegoldást jelent, elfér mellé/mögé egy magas WR.

Tipikus boom or bust játékosnak számít Khalen Saunders, aki nagyot robbantott a Senior Bowlon. Gyors és erős, azonban komoly munkája lesz vele a következő edzői stábjának, ráadásul az FCS-ből érkezik.

Szintén az atletikusságával hódít Will Harris, akit fel lehet állítani a tight endekkel szemben is. Komoly tapasztalata van és az utolsó évében csapatkapitány volt a Boston College-en, azon sem lepődnék meg, ha top 100 pick lenne.

Alize Mack egy női nevű balhés tight end a Notre Dame-ről. Nem lehet vele hibázni.

Nem látom a DT poszton a mélységet, így ismét erősítenék. Inkább csak potenciál van Keke-ben, a képességével akadnak problémák, de ez itt már a 143. pick.

Kendall Sheffield. One word: speed.

Borzasztó combine-t és pro day-t hozott Elijah Holyfield, aki így a második napról a harmadikra csúszhat, de a draft ezen szakaszában már nem jelentene nagy rizikót a megszerzése. Barkley mögött szükségünk van egy erőteljes futóra, ő pedig jó lehet erre a szerepre.

Eléggé old school játékos (=lassú) Deshaun Davis, aki special teamer lehet.

Általában teljesen felesleges a 7. körben edge rushert draftolni, de rendelkezik némi upside-dal Ledbetter.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr4314766966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása