Magyar New York Giants Szurkolói Blog

7/245: Chris Slayton, DT (Syracuse)

2019. április 29. - Asbee

Elérkeztünk az utolsó választásunkhoz, amellyel Chris Salytont választottuk ki a Syracuse-ról. Számos játékost hoztunk el erről az egyetemről mostanában, Justin Pugh-t, Ryan Nassibet és Jay Bromley-t. Vajon mire viszi Slayton?

Mint olvastátok, a Syracuse egyetemére járt a defensive tackle. Ott négy évet töltött el, amely alatt összesen 104 szerelést és 7,5 sacket gyűjtött össze. Statisztikailag 2016-ban volt a legjobb, amikor 32 szerelésig és 3 sackig jutott.

Erősségek

Remek felépítés, jó magassággal, széles vállakkal és zömök felépítéssel. Természetesnek és atletikusnak tűnik a mozgása. 2-gap sémába is használható. Átlagon felüli reakcióidő, az első játékosok között indul el a snapnél. Már az első lépésből meg tudja verni az ellenfelét. Kellően alacsonyan tartja a vállvédőit. Be tudja nyomni a zsebet a bull rush-sal.

Gyengeségek

A legjobb esetben is átlagos statisztika ahhoz képest, hogy három évig kezdő volt. Be tud ugyan törni a backfieldre, de ott nem elég hatékony. Időnként lehetne jobb lábmunkája. Túlzottan is előrehajol, ezzel is erőt próbál kifejteni. Képes feladni a játékot, ha elsőre nem jött össze a trükkje.

Combine eredmények

Méretek: 6'4" magas és 307 lb tömegű
40 yard: 5,13 s
Fekvenyomás: 28
Súlypontemelkedés: 29 inch
Helyből távolugrás: 101 inch
20 yard shuttle: 4,73 s

Átlagos teljesítményt hozott a Syracuse-on, de megvan benne a lehetőség, hogy javuljon a profik között. Emiatt draftolható értékelést adtak neki, a helyén kelt el. Elfért a mélység a támadófalba, ha 10-15 snapig hatékony tud lenni, ameddig Tomlinsont és Hillt pihentetjük, akkor már megérte a kiválasztása, igaz kezdetben a keretbe kerülésért kell megküzdenie.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr4314794326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása