Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Nálunk folytatja Leonard Williams

2019. október 28. - Asbee

Közeledünk a trade deadline-hoz és a szezon ezen szakaszában rendre nyélbe ütnek egy-egy cserét. Előzetesen a csapatunktól is lehetett várni egy-egy tranzakciót, azonban inkább az eladói oldalra vártak minket. Ehhez képest megszereztük Leonard Williams-t a Jets-től.

Hogyha szerződést hosszabbítunk vele, akkor a zöldek egy 3. és egy 4. körös választási joggal gazdagodnak. Amennyiben nem, úgy marad az eredetileg is kommentált 3. és 5. körös pick. Persze könnyen lehet, hogy 2021-ben egy 3. körös kompenzációval gazdagodnánk Williams távozása esetén, de többször is előfordult már, hogy mást hozott az élet...

A 2015-ös drafton érkezett a játékos a ligába és az az évi class legjobb játékosának tartották számon. Ehhez képest szinte stealnek számított a Jets-nek az 1/6-os választásnál. A következő statisztikákat hozta:

Ez alapján tehát látszik, hogy a 2016-os szezon volt a legjobb éve, idén pedig annyira nem találta önmagát, ráadásul a szerződése is lejár. A PFF-nél a következő értékeléseket hozta:

Nagyjából tehát egálban van a PFF grade a statjaival. Az oldal szerint a futások megállításában a legerősebb, a szerelések végrehajtásával azonban meggyűlik a baja.

Meglepő húzás, hiszen mint írtam azt várhattuk, hogy inkább eladni fogunk valakit, persze a tavalyi évből kiindulva itt még nem értek véget a mozgások és el is kezdtük árulni a Janoris Jenkins, Nate Solder, Alec Ogletree triót. Jó képességű játékos, azonban nem szabad elfelejteni, hogy mindenképp szerződést kell hosszabbítani vele, különben kidobtunk két picket az ablakon. Nagyon remélem, hogy a háttérben egyeztettünk már az ügynökével, mert annak nem lenne értelme, hogy fél évre elhozzuk. Azt sem szabad elfelejteni, hogy papíron nem állunk rosszul a védőfalban, hiszen korrekt névsornak mondható a Dexter Lawrence-Dalvin Tomlinson-B.J. Hill hármas pláne úgy, hogy a snapek számos részében csak ketten vannak fenn a pályán. Persze az is igaz, hogy sosem lehet elég sok jó képességű falembered.

Hogyha meghosszabbítjuk a kontraktusát, akkor jól jártunk vele, előző esetben azonban teljesen wtf húzás. Másfél év múlva Tomlinsonnak is nagy pénzt kell adni, meglátjuk beleférnek-e mindketten. Közel sem ezen a poszton voltunk a leggyengébbek, de ez egy olyan lehetőség, amit volt értelme kihasználni. Remélem Williams is hosszú évekig New Yorkban akar még maradni mert ha nem, akkor kellemetlen meglepetésben lesz részünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr5715267596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása