Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Overrated, underrated, meglepetésember? Ki mire lehet képes 2020-ban?

2020. július 27. - Asbee

Találtam egy kisebb "játékot" twitteren, amelyben a vállalkozó kedvűek megpróbálják megtippelni, hogy ki lehet a legalulértékeltebb, legtúlértékeltebb, legtöbbet fejlődő stb. emberünk. Most én is teszek egy próbát.

Most overrated: Blake Martinez

Egy valamiben egészen biztosan hiányt szenved a linebacker sorunk, ez pedig a coverage. A 21. században elsősorban a passzjátékokkal operálnak a támadósorok, így könnyen lehet, hogy nem azt hozza Martinez amit várunk majd tőle.

Most underrated: Dalvin Tomlinson

Jóval kisebb szeretetet kap annál, amit megérdemelne, ráadásul a szezon végén a szerződése is lejár. Mindenképp megtartanám őt, emlékezzünk vissza Linval Joseph-re, aki hasonlóan teljesített nálunk, majd a távozása után a liga egyik legjobb defensive tackle-jeként szerepelt Minnesotában.

Best player: Saquon Barkley

Egyértelmű. Ha szerencsésebb lesz a sérülésekkel, akkor rekordokkal teli éve lehet.

Key new addition: James Bradberry

Nagyon kell a stabilitás a secondary-be, ezt pedig meghozhatja Bradberry. Nem ő a legnagyobb playmaker a ligában, számos alkalommal inkább csak csendben teszi a dolgát, azonban közel sem hátrány ez egy cornerbacknél.

Could surprise: B.J. Hill

Kissé háttérbe került a Lawrence-Tomlinson-Williams hármas mögött, de neki is voltak szép pillanatai. Egy olyan posztról beszélünk, ahol kell a rotáció és a védőfal belső részén Hill lehet a legjobb passzsiettetőnk.

Takes a leap: Oshane Ximines

Természetesen nem várhattuk, hogy újoncként fellendíti a pass rushunkat, azonban voltak szép pillanatai. Reményteljesebbnek látom őt, mint Lorenzo Cartert egy éve ilyenkor.

Prove it: Evan Engram

Az egyik legatletikusabb tight end a ligában, akinek a dropokkal és a sérülésekkel is meggyűlt a baja. A negyedik szezonjához érkezve már nincs kifogás, ez az év eldöntheti, hogy valódi klasszis, vagy egy "mi lett volna" játékos lesz belőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr5416078904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása