Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Mi legyen a cornerback poszton?

2020. augusztus 06. - Asbee

Fáj leírni, de Sam Beal opt outja azt eredményezi, hogy még nagyobb slamasztikában lehetünk a cornerbackek között. Tetszett James Bradberry leigazolása, de nagy valószínűség szerint nem látjuk az amúgy is holtgyengén bemutatkozó DeAndre Bakert és most a szintén bustnak induló Beal is bedobta a törölközőt. Mihez kezdjünk ebben a helyzetben?

Belecsapok a közepébe, eljutottunk oda, hogy itt már talán egy szabadügynök leigazolásának van a legnagyobb értelme. Logan Ryan a leghíresebb elérhető név, aki korábban évi 10 millió dollárt kért volna, aztán szépen ügyesen eljutott oda, hogy még mindig csapat nélkül van. Lehet, hogy kissé túlértékelt játékos, de azért csak összeszorgoskodott 4 INT-t tavaly és a jelen helyzetben is simán ő lenne a második számú CB. Dre Kirkpatrick a következő játékos, akinek sérülés miatt mindössze hat mérkőzés jutott tavaly, így először egy orvosi vizsgálattal kellene kezdeni nála. Trumaine Johnson és Morris Claiborne számára is rövid volt a tavalyi esztendő és azért náluk már érezhető a minőségi esés is, bár Johnsonnak voltak szép évei.

Lássuk a házon belüli lehetséges jelölteket. Elsősorban a slotban, illetve safety-ben számíthatunk Julian Love-ra, de elképzelhető, hogy a kialakult helyzet miatt az oldalvonal mellett kell helytállnia. A fiatal defensive backek közül ő mozgott a legreményteljesebben, így felmerül a kérdés, hogy esetleg őt kellene-e egy fontosabb pozícióban felhasználni. Nála nagyobb esély van Corey Ballentine bevetésére, aki egyértelműen megégett a slotban. A sebességével elvileg nincs gond és az egyetemen is szélső cornert játszott, szóval adná magát ez az elgondolás.

Darnay Holmes is ott lehet a jelöltek között, aki szintén itt szerepelt a UCLA-n, de a maximum átlagos gyorsasága és az alacsony termete miatt inkább a pálya közepén jósolnak neki jövőt. Jabrill Peppers nevét is olvastam már mint lehetséges CB, de ő a boxban érzi jól magát igazán. Ugyan néhány snapet eltöltött a szélen is, de nincs arról releváns infónk, hogy mire lehet itt képes.

Egy biztos: egyelőre nagyon félrementek itt a számítások, pedig a védelem egyik legfontosabb pozíciójáról beszélünk. Korrekt igazolás James Bradberry, de kissé talán drága volt, jelenleg nincs a top cornerbackek között, igaz ez a legkisebb bajunk. DeAndre Baker totális bust és egyelőre úgy néz ki, hogy Sam Bealért is kár volt meghúzni a ravaszt. Ha hozzátesszük, hogy a pass rusher állományon sem sikerült javítani, akkor elmondható, hogy a papírforma alapján idén is a liga alján fog tanyázni a védelmünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr6416116790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása