Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Milyen pozícióban fog szerepelni Ryan?

2020. szeptember 01. - Asbee

Nem tudtuk tovább húzni a secondary megerősítését, Xavier McKinney kiválása után leigazoltuk Logan Ryant, aki 1 évre, 7,5 millió dollárért költözik New Yorkba. Korában cornerbackként szerepelt, azonban safety-ként hirdette magát a szabadügynök piacon. Vajon milyen poszton fog szerepelni?

Egy biztos: a teljes secondary-re ráfér az upgrade. A CB-k között James Bradberry az egyetlen biztos pont, a túloldalon Ryan mellett Corey Ballentine lehet a befutó. A slotban az új szerzeményünkön kívül az újonc Darnay Holmes és Grant Haley a legesélyesebb. Safety-ben a Jabrill Peppers mellett megüresedett helyre Julian Love pályázik.

A New England Patriots draftolta Ryant 2013-ban és már újoncként komoly snapszámot kapott. Három évig inkább az oldalvonal mellett számítottak rá, az utolsó New englandi szezonjában azonban már többet szerepelt a slotban. Tennessee-ben is ide állították be, kimondható, hogy nickelbacket faragtak belőle. Egy dolog tehát biztos, a CB sor valamennyi részén bevethető játékossal gazdagodtunk.

Úgy gondolom, hogy kezdetben egy hibrid CB/S szerepkörrel fogunk megpróbálkozni. Peppers inkább a box környékén érzi jól magát, Love-ra pedig nem biztos, hogy rá merjük bízni a védelem leghátsó vonalát. Kiegészülve Holmes-szal működőképes lehet ez a névsor. A teljesítmények azonban átírhatják a helyzetet, amennyiben Bradberry túloldalán senki sem fog brillírozni, úgy könnyen lehet, hogy ide pakoljuk át Ryant.

Szerintetek milyen pozícióban fogjuk bevetni a legújabb játékosunkat és vajon a fizetésének megfelelő színvonalon fog játszani?

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr3016185024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása