Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Az első nem hivatalos depth chart

2020. szeptember 08. - Asbee

Kevesebb mint 1 hét van a szezonkezdetig és elkészült az első depth chart. Vágjunk is neki.

image001.png

A támadófalban nincs nagy meglepetés, előre tudtuk kik lesznek a kezdőink. Andrew Thomas-nak rögtön a vakoldalon kell helytállnia és azt is kíváncsian várhatjuk, hogy mire lesz képes Nick Gates, valamint mennyit tudott fejlődni Will Hernandez. Ugyan nagy név Nate Solder, de az elmúlt két évben nyújtott teljesítményét nehéz lesz bárkinek is alulmúlnia. Eléggé felemás ez a line up, a szezon első felében szenvedést várok tőlük.

Dion Lewis lesz Saquon Barkley elsőszámú cseréje, mögötte pedig ott lesz Wayne Gallman. Tavaly totálisan háttérbe került a korábbi Clemson RB, idén mindenképp javulnia kell, ha el szeretne még néhány évet tölteni a ligában. Véleményem szerint jobb játékra lehet képes Lewis-nál, de úgy érzem, hogy inkább csak akkor kap majd nagyobb szerepet, ha már nem lesz szükség Barkley-ra.

Jó látni, hogy Kaden Smith a második számú tight end, kicsit féltem, hogy inkább az offseasonban érkező Levine Toilolo-t fogjuk favorizálni, de remélhetőleg ott folytatja a másodéves játékosunk, ahol tavaly abbahagyta.

image002.png

A védőfal brutál, sok csapat megirigyelné a Tomlinson-Lawrence-Williams-Hill négyest. Közülük a nickel formációban csak ketten lesznek a pályán, ráadásul a rotációban ott van még Austin Johnson (és R.J. McIntosh) is. Kár, hogy már nem a 80-as években vagyunk…

A pass rusherek között Markus Golden előtt van Lorenzo Carter ami nem csoda, hiszen viszonylag későn érkezett vissza Golden, ráadásul erős edzőtábora volt Carternek. Mindenkinek lesz lehetősége a játékra, ebben biztosak lehetünk.

Blake Martinez az egyetlen nagy név az off-ball linebackerek között. David Mayo (egyelőre) IR-en van, Ryan Connelly-re pedig nem tartottunk igényt, így komoly játékidőre számíthat Devante Downs. Az egyetemi teljesítményük alapján engem nem nagyon győzött meg Tae Crowder és T.J. Brunson, róluk egyelőre nem mondanék véleményt.

A secondary-ben nem tüntették fel a nickel formációt, pedig mindenképp érdekelt volna. Valószínűleg a Darnay Holmes, Logan Ryan, Julian Love hármassal próbáljuk meg orvosolni ezt a pozíciót. A kiírás szerint James Bradberry és Corey Ballentine van a szélen, bár utóbbi helyett hamar a pályán találhatja magát Isaac Yiadom.

Jabrill Peppers és Julian Love a két kezdő safety, Ryan egyelőre csereként van feltüntetve, de már az elején komoly szerepet fog kapni, ebben biztosak lehetünk.

image003.png

A special teamben nincs nagy meglepetés, valószínűleg idén sem lesz komoly returner játékunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr1816194572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása