Magyar New York Giants Szurkolói Blog

5 dolog, amire figyeljünk a Bears ellen

2020. szeptember 20. - Asbee

A Chicago Bears ellen javíthatunk az első heti vereségünk után, beharangozóként egy podcastet is csináltunk tegnap. Lássuk hol nyerhetjük meg vagy bukhatjuk el a meccset.

Turnoverek

Az első hét alapján nem vagyok benne biztos, hogy mindkét csapat 30 pont körül fog szerezni, inkább egymás hibáiból fognak élni a játékosok (egyébként is általában ilyen összecsapásunk van a Bears ellen). Jól járatta a labdát Daniel Jones a kiváló Steelers védelem ellen, de egy labdaeladás sajnos bármikor benne van. Nagy segítség lenne, ha az irányítónk hanyagolná erre a hétre ezt a rossz szokását.

Támadófal

Két részre kell bontatunk a problémákat. Elsőként ott a futásblokkolás, amelyet klasszisokkal jobban kell megoldani, hiszen egy hete a pályafutása legrosszabb teljesítményét nyújtotta Saquon Barkley. A Bears védőfala sem gyenge, bár a Lions ellen eléggé alulteljesítettek. A két pass rusherre is nagyon komolyan figyelni kell, hiszen erőteljesen hangzik a Khalil Mack-Robert Quinn páros. Quinn nem játszott az első fordulóban, Mack pedig magához képest nagyon gyengén szerepelt, így valószínűleg égni fognak a bizonyítási vágytól.

Evan Engram

Borzasztóan kezdte a szezon, pedig az offseasonban megint ment a fogadkozás, hogy képtelenek tartani a védőink, teljesen felépült a sérüléséből, micsoda veszélyes célpont lesz. Ebből nagyjából semmi sem valósult meg, arra pedig három év után rájöhettek volna a szakemberek, hogy nem in-line tight endként kellene elsősorban alkalmazni Engramet. A jó hír, hogy ugyanúgy benne van bármikor 130 yard, mint 30, a rossz, hogy vélhetően sosem lesz az a folyamatos veszélyt jelentő offensive weapon, akinek gondoltuk a draftolása során.

Mitch Trubisky

Az NFL egyik legérthetetlenebb jelensége. Nem számít neki milyen védelem áll vele szemben, bárki ellen képes kiválóan játszani, de gyermeteg hibát elkövetni is. A Lions ellen három borzasztó negyed után a záró játékrészben előjött belőle a belső Eli Manning. Fogalmam sincs mit fog nyújtani ellenünk, de meg kell fogni, az biztos, különben nem adok magunknak túl sok esélyt. Nemcsak a passzjátékra, hanem a mobilitása miatt a futásokra is oda kell figyelni. Remélhetőleg ismét lesznek villanásai a pass rush-nak és a secondary is húz valami váratlant.

Special team

Hatványozottan figyelnünk kell a kezdőrúgásokra, hiszen bármikor át tud jutni Cordarrelle Patterson az ellenfél end zone-jába. 7 kick return touchdownja van a pályafutása során, a liga egyik legjobb visszahordójáról beszélünk. Special team edző volt Joe Judge, Thomas McGaughey pedig kiváló munkát végez ebben a pozícióban, így meg kell oldanunk ezt a feladatot.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr7116207532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása