Magyar New York Giants Szurkolói Blog

A PFF osztályzatai a Bears ellen

2020. szeptember 22. - Asbee

Leírtam és el is mondtam a véleményemet a hétvégi meccsünkkel kapcsolatban, most jöjjenek a Pro Football Focus osztályzatai.

Offense

C.J. Board és Saquon Barkley zárt az élen, de ketten együtt 19 snapet töltöttek a pályán, így nem annyira releváns az ő teljesítményük (ugyanez igaz Sterling Shepardra is). A legjobb így Kevin Zeitler lett, akinek a 71,2-es pontszáma abszolút korrektnek számít, legalább ilyen játékot várunk tőle. Evan Engram lett a második (69,3), aki nem volt elérhető az első félidőben, de a második játékrészre csak megérkezett 2020-ba és ha ezt a játékát hozza, akkor nem fogunk rá panaszkodni. Barkley-t a teljes szezonra elveszítettük és valószínűleg Shepard is kihagy egy vagy két mérkőzést, így nagy szükségünk lesz a tight endünk játékára. Daniel Jones fért fel a képzeletbeli dobogó harmadik fokára (68,9), ami meglepő, hiszen ahogy a tegnapi live-ban elmondtam most először láttam rajta a kétségbeesést és mintha a szerepköre is le lett volna korlátozva.

Mindent elmond a támadóink teljesítményéről, hogy másnak nem jött össze a 60 feletti rating. A legrosszabb Damion Ratley lett (50,5), így simán elképzelhető, hogy a már említett C.J. Board fog Shepard hiányában előrelépni. Egy fenéket fog, jön majd a két, illetve a három tight endes formáció. A múlt hetinél gyengébbnek látták Andrew Thomas-t (52,6) és ezzel abszolút egyet lehet érteni. Egyértelműen látszik rajta, hogy egy újoncról van szó és az is, hogy nem neki van a legmagasabban a plafonja a rookie-k között, de képezhető játékosnak tűnik. Őt Dion Lewis követi a sorban (53,9), akire én nem panaszkodom, beállt és tette a dolgát.

Defense

A védelemben jobb a helyzet és az általam agyondicsért James Bradberry teljesítményét a PFF-nél sem tudták nem észrevenni. A 91,6-os osztályzat kiemelkedőnek számít, szerintem az egyik legjobb CB teljesítményt nyújtotta a héten. A remeklése azt jelenti, hogy az összetettben második helyen áll Jaire Alexander mögött. Dexter Lawrence is becsülettel tette a dolgát (84,4), ő a negyedik helyen tanyázik két forduló után a belső falemberek között. Eddig ő tűnik Dave Gettleman legjobb első körös pickjének, kár hogy nem game changer pozícióról beszélünk. Blake Martinez volt a harmadik legjobb védőnk (81,4), aki eddig totál rendben van, kifogástalanul végzi a munkáját. Ő egyébként a második legjobb LB összetettben.

A három legrosszabb játékosunk mind a secondary tagja, de ennek a hiányában is valószínűleg legalább az egyiküket el tudnánk találni. Devante Downs és Nate Ebner kevés snapszámát most felejtsük el, így Darnay Holmes-é a citromdíj (33,3). Nem véletlen, hogy Logan Ryan vette át a helyét a slotban, remélhetőleg már sikerült beilleszkednie az alig két hete érkező Ryannek, mert újoncként nem jelent megoldást Holmes. Sajnos hasonló a helyzet Corey Ballentine-nal is (42,2), az eddig látottak alapján közel sem képvisel kezdő szintet ebben a ligában. Isaac Yiadom sem klasszis, de előbb-utóbb őt kell favorizálnunk. Ellenben bizakodva várhattuk Julian Love szereplését, de egyelőre nem tudta felvenni az NFL ritmusát (47,3). Borzasztó szöget választott David Montgomery touchdownjánál, nem szabad ilyen hibákat elkövetni ezen a szinten.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr4316209908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása