Magyar New York Giants Szurkolói Blog

49ers @ Giants sérültlista

2020. szeptember 26. - Asbee

A San Francisco 49ers ellen kell javítanunk a harmadik fordulóban, ami nagyon komoly feladatnak ígérkezik, hiszen Super Bowlba jutott csapat ellen kell szembeszállnunk. Nekünk kedvez, hogy irreálisan sok a sérült a vendégek oldalán.

49ers

Nincs még egy csapat, amelyik ennyire peches lenne, hiszen a túloldalon ACL szakadás miatt kidőlt Nick Bosa és Solomon Thomas is. Nem lesz ott Jimmy Garoppolo sem, így Nick Mullens a kezdő QB. Korábban már megörökölte ezt a szerepet és nem is vallott szégyent, de sokat dob az esélyeinken az ő játéka. Két futó, Raheem Mostert és Tevin Coleman is hiányozni fog, kíváncsi vagyok hány nagy játékot fogunk engedni McKinnonéknak... Nem tudott felépülni George Kittle sem, így újra találkozunk egy régi ismerőssel Jordan Reed személyében. A védelemben három pass rusher is kidőlt, hiszen Dee Ford sem lehet ott a pályán, így érkezett Ziggy Ansah és Dion Jordan. A védelemből hiányozni fog még Dee Greenlaw és elképzelhető, hogy az utolsó pillanatban kiesett Akhello Witherspoon is.

Giants

Ha valahol jobbak vagyunk, akkor azok a sérültek. IR-re került Saquon Barkley és Sterling Shepard, a lista pedig nem hosszú. Carter Coughlin pályára léphet, ellenben Adrian Colbert szinte egészen biztosan hiányozni fog és Brandon Williams játéka is kérdéses. Egyikük sem kulcsjátékos, így nem ezen fog múlni...

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr7716216338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása