Magyar New York Giants Szurkolói Blog

6/196: Gary Brightwell, RB (Arizona)

2021. május 02. - Asbee

Egy futót választottunk ki az első hatodik körös választásunkkal, Gary Brightwell érkezett, akinek a megszerzését nem tudom hova tenni.

1998. február 28-án született. 3 csillagos tehetségként érkezett meg az egyetemre, az Arizonát választotta a Temple-vel szemben. Kezdetben slot elkapóként tekintettek rá és az első évében nem is nagyon került pályára. Ezután három közel azonos szezont hozott, két 390 és egy 525 yardos teljesítménnyel ajándékozta meg a szurkolóit.

Nem túl sok mindent lehet elmondani róla, szerintem senki sem draftolta volna őt, legalábbis a papírforma alapján. Kicsit Michael Coxhoz hasonlít a megszerzése, gondolom rá nem sokan emlékeztek már. Kezdetben a special team tagja lehet és a rosterre kerülésért kell küzdenie. Korrekt méretekkel rendelkezik és az elkapáshoz is ért, így van némi halovány remény arra, hogy a harmadik downoknál bevethető legyen. Sok minden belefér a hatodik körben, de fel tudnék sorolni 4-5 olyan futót akik még elérhetők lettek volna és lényegesen jobb értéket képviselnek, mint Brightwell. Valószínűleg a special teamre gondoltak a csapatunk képviselői és oda szánják az Arizona running backjét.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr916520094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása