Magyar New York Giants Szurkolói Blog

NFC East pozíciós rangsor: belső védőfalemberek

2021. június 18. - Asbee

A támadóegységek végére értünk, ahol erőteljes dallas-i fölényt tapasztaltunk. Következik a védelmek bemutatása, amelybe erőteljes dollármilliókat fektettünk az elmúlt években. A defensive tackle-k lesznek elsőként terítéken, amely hálátlan pozíció tud lenni, hiszen nem ezek a játékosok vannak általában előtérben, azonban a hiányuk rögtön láthatóvá válik.

1. New York Giants

DT: Leonard Williams, Dexter Lawrence, B.J. Hill, Austin Johnson, Danny Shelton

Dave Gettleman egyik kedvenc pozíciójáról beszélünk, amely túl nagy prioritást élvezett a general managerünknél, így várható volt, hogy valaki távozni fog. Dalvin Tomlinson lett ez a játékos és már ezerszer megírtuk és elmondtuk miért tűnik jobb megoldásnak Leonard Williams megtartása. Drágább, mint Tomlinson, azonban minden segítségre szüksége van a pass rush-nak, ebben pedig a liga élmezőnyéhez tartozik a korábbi Jets játékos. A fal közepét meg tudja oldani Dexter Lawrence és Danny Shelton, a rotációban pedig ott lesz B.J. Hill és Austin Johnson is. Elit közeli névsor ez, jó teljesítmény kell a játékosoktól.

2. Washington Football Team

DT: Jonathan Allen, Matt Ioannidis, Daron Payne, Tim Settle

Nem sokkal maradnak el a washingtoni DT-k, akik között Jonathan Allen a legnagyobb név. Masszívan hozza az évi 55-60 szerelést és az irányítóhoz is oda tud érni. Ért a QB-k terrorizálásához Matt Ioannidis is, akinek bicepszszakadás miatt csak 3 mérkőzés jutott tavaly. Sebaj, Allenhez hasonlóan Payne is hozza a konstans statokat, a rotációban pedig ott van Tim Settle. Egy biztos, nemcsak a passzsiettetőkre kell majd odafigyelnie a támadófalaknak.

3. Philadelphia Eagles

DT: Fletcher Cox, Javon Hargrave, Willie Henry, Hassan RIdgeway, Milton Williams, Marlon Tuipulotu

Nem akar megöregedni Fletcher Cox, aki a csoport legtöbbet bizonyított DT-je és még mindig számíthat rá az Eagles. Mellette Javon Hargrave a másik kezdő, akit a Steelers-től szereztek meg tavaly, rendben van ő Cox mellett. Érdemes lesz odafigyelni az újoncokra, Milton Willians és Marlon Tuipulotu is korábban gazdára találhatott volna a drafton, simán látok rá esélyt, hogy valamelyikükből hosszabb távon is kezdő lesz.

4. Dallas Cowboys

DT: Neville Gallimore, Tristen Hill, Justin Hamilton, Osa Odighizuwa, Quinton Bohanna

Itt nem tudom mi lesz a koncepció, de nagyon bízhatnak Neville Gallimore-ban, aki az egyik titkos kedvencem volt a 2020-as draftról. Láttuk tőle szép dolgokat is tavaly, de azért javulnia kell. Vélhetően komolynak mondható snapszámot kap Tristen Hill és Justin Hamilton is, hiszen ők rendelkeznek még NFL tapasztalattal. Érdekes lesz látni, hogy mire lesz képes Osa Odighizuwa, akit rögtön a mély vízbe kell dobni. Akárhonnan is nézem ez így sovány.

Update: Brent Urban és Carlos Watkins kimaradt, de azért így is marad a 4. hely.

Összesítés

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr2216583944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása