Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Top 5 draft prospect: tight endek

2022. április 13. - Asbee

Átalakulóban van a tight end pozíció, hiszen Evan Engramet nem marasztaltuk, Kyle Rudolph és Kaden Smith játékát pedig megköszöntük (utóbbinál a tavalyi sérülés volt az indok). Ricky Seals-Jones érkezett, aki nem jelent biztos megoldást. Vajon kit tudunk elcsípni a draftról?

1. Trey McBride (Colorado State)

Egyértelműen ő az idei legjobb, tavaly az NCAA legjobb tight endjének választották. Láttunk már dinamikusabb játékost is a posztján, azonban a blokkjaival is hatékony tud lenni, könnyen átmenthető a stílusa a profik közé. Akár már újoncként komoly játékidőt kaphat és a második kör közepétől kiváló értéket képvisel.

2. Greg Dulcich (UCLA)

Elsősorban a dinamikus játékstílusával gyűjtött magának híveket, a játékszerrel a kezében is veszélyes tud lenni. Sokat küzdött azért, hogy idáig eljusson, hiszen nem sok egyetem érdeklődött iránta és walk-on-ként kezdett a UCLA-n. Nem a blokkolásairól híres, de egy jó offensive coordinator kihasználhatja a képességeit.

3. Jeremy Ruckert (Ohio State)

Ő lehet az a játékos, aki sikeresebb karriert fut be a profik között, hiszen nem használták túl sokat a Buckeyes-nál. A Senior Bowlon ugyan sérülést szenvedett, de az egyetemi éveit kihagyás nélkül tudta le, így nem lehet gond a tartósságával. Nem ő a legdinamikusabb tight end és a blokkolójátékán is javítania kell, de jó alapanyagnak számít.

4. Cade Otton (Washington)

Pro style offense-ből érkezik, így a futó- és a passzjátékot is segíteni tudja. Természetesen ő sem fog a labdával a kezében átnyargalni a pályán, azonban remekül futja meg az útvonalait, biztos célpontot jelent az irányítóknak. Ha valaki klasszikus tight endet keres, akkor Otton lehet az embere.

5. Isaiah Likely (Coastal Carolina)

Ő viszont ha kell végigmegy a pályán, volt is egy 99 yardos touchdownja. A középiskolában még elkapóként recruitolták, de ehhez a pozícióhoz túl nagy lett a testalkata, így végül TE lett belőle. A nagy blokkokat nem ő fogja kiosztani, de fejfájást okozhat a lassabb linebackereknek.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr9117806379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása