Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Top 5 draft prospect: belső falemberek

2022. április 14. - Asbee

Nemcsak a fal szélére kell az erősítés, hanem a belső pozíciókat is meg kell turbózni. Ugyan érkezett Mark Glowinski, de Nick Gates felépülése csoda lenne és a távozó Will Hernandez helyére is szükséges az upgrade. Lássuk a lehetőségeket.

1. Zion Johnson, G (Boston College)

Hosszú utat járt be az NFL-ig, hiszen kevés tapasztalatot szerzett a középsuliban és a másodosztályú Davidson nevű egyetemen kötött ki. Két év után került a Boston College-ra, ahol guardként és tackle-ként is lehetőséget kapott, de az előbbiben tűnt ki igazán. Kiváló erővel rendelkezik és hosszú ideig kezdő lehet valamelyik belső pozícióban.

2. Tyler Linderbaum, C (Iowa)

Nehéz hibát találni a játékában, hiszen három évig volt kezdő, kétszer pedig az első csapatos All-American tagság is összejött neki. A rövid karjai miatt kételkednek benne néhányan, emiatt csak centerként lehet jövője a profik között és elképzelhető, hogy néha szenvedni fog a passzblokkolással. Az ilyen jellegű problémákat rendre felnagyítják és valaki könnyen jól járhat vele az első kör második felében.

3. Kenyon Green, G (Texas A&M)

Elsősorban guardként szerepelt, de három mérkőzésen tackle-ként is bevetették. Van néhány rossz beidegződése és a büntetéseinek a számát is redukálnia kell. A versenyszellemével nincs probléma, bárkivel megküzd és az atletikussága is bőven elég ahhoz, hogy a passz- és a futásblokkolásból is hatékonyan kivegye a részét.

4. Cam Jurgens, C (Nebraska)

A stílusa hasonlít Linderbauméhoz, ha valakinek center kell és lemarad az Iowa játékosáról, akkor Jurgens kiválasztásával vigasztalódhat a második napon. Nem a legerősebb játékos, az atletikusságával szerzett magának híveket és a combine-on is remekelt. Ő volt az első játékos, aki freshmanként a Nebraska kezdő centere tudott lenni.

5. Darian Kinnard, G (Kentucky)

Tackle volt az egyetemen, de a profik között guardként kell szerepelnie, igaz állítólag van olyan csapat, aki OT-ként tekint rá. Elsősorban a fizikalitására támaszkodott a Kentucky-n, a játékán még finomítania kell. Szívesen pusztítja el a védőket, így ha tud javítani a technikáján, akkor a profik között is szép jövő várhat rá.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr7617808291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása