Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Draft prospectek: BJ Ojulari, LSU

2023. április 14. - Asbee

Nem nagyon esett még szó a passzsiettetőkről, pedig bombaerős az idei évfolyam, emiatt pedig elképzelhető, hogy a választásunknál erre a posztra lenne a legjobb döntés kiválasztani valakit. Egy Ojularinál pedig még jobb lenne kettő.

A korábbi második körös pickünk öccse 2002. április. 5-én született Georgia államban Marietta városában. A helyi középiskolába járt, ahol a passzsiettetés mellett jobb oldali tackle-ként is szerepelt. Természetesen sok ajánlat közül választhatott és először úgy tűnt, hogy ő is a Georgia játékosa lesz, később azonban meggondolta magát és az LSU-ra iratkozott be. Ott már újoncként odacsapott a lovak közé, 3 sacket szerzett a South Carolina ellen. 2021-ben vezette a csapatát a sackek számában, tavaly pedig első csapatos All-SEC választott lett. Nem tért már vissza az egyetemre és a junior szezonja után úgy döntött, hogy profinak áll.

Erősségek

  • Kiválóan lő ki a snapnél
  • Jól használja a kezeit, széles pass rush repertoár
  • Az üres területeken sincs elveszve
  • Csapatkapitánnyá választották 2022-ben

Gyengeségek

  • Átlagos méretek
  • Nem túl erős a futójáték megállításában
  • Tavaly sérülés miatt kihagyott két meccset és a Combine-on sem volt egészséges

Combine eredmények

Szimpátiától függően az első kör végére vagy a második elejére rangsorolják Ojularit, én pedig inkább az előbbi táborba tartozom. A bátyjához hasonlóan ő is elsősorban az irányító lezúzásához ért és kifejezetten technikás játékosnak számít. Rendre hamar gazdára találnak a jó edge rusherek és ezen a poszton 3-4 bevethető játékosra is szükség van, így az 1/25-nél abszolút vállalhatónak érezném ezt a húzást.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr418101670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása