Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Draft prospectek: Jordan Addison, WR (USC)

2023. április 20. - Asbee

Kötelességem bemutatni az első körben felmerülő elkapókat és Jordan Addison következik a sorban. Vajon a profik között is ellensúlyozni tudja a méretéből fakadó hátrányokat?

2002. január. 27-én született Maryland államban Frederick városában. Sokoldalú játékosnak számított a középiskolában, hiszen elkapóként, cornerbackként, valamint az utolsó két évében irányítóként is lehetőséget kapott. A foci mellett az atlétikában is remekelt. 4 csillagos tehetségként rangsorolták és majdnem a Notre Dame-en kötött ki, akik azonban CB-ként számítottak volna rá, így a Pittsburgh-re iratkozott be. Ott rögtön a kezdőcsapatban találta magát, aminek köszönhetően Freshman All-American csapatba választották. A második évében következett be az áttörés, 1500 yard felett és 17 touchdownnal zárt. Ezután a USC-re transferelt, ahol az NIL-nek köszönhetően 1,2 millió dollárt keresett (ne törjünk felette pálcát, 9 testvére van...) és ugyan egy bokasérülés miatt három mérkőzést kihagyott, de így is a csapatának a legveszélyesebb elkapója volt. Nem volt már mit bizonyítania, így jelentkezett a draftra.

Erősségek

  • Kiválóan futja meg az útvonalait
  • Remek statisztikák
  • Nemcsak a rövidtávú gyorsasága kiváló, vertikálisan is meg tudja nyújtani a pályát
  • Lecsökkentette a dropok számát 2022-ben (2 elejtett labda a 11 után)

Gyengeségek

  • Azért aggasztóak a korábbi elejtett labdái...
  • Elsősorban a slotban szerzett tapasztalatot
  • Gondban lehet a testfelépítése miatt

Combine eredmények

Nem lehet panasz a pályán nyújtott teljesítményére, hiszen 2021-ben az övé lett a Biletnikoff Award és már az első napon a kezdőcsapatba küldhető. Az egyetlen kérdés, hogy a magasságával és a tömegével mennyire tud majd dominálni az NFL-ben. Korrekt értéket képvisel az első kör végén, ha valakinek ilyen stílusú WR-re van szüksége, akkor Addison személyében megtalálhatja az emberét.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr3118106694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása