Magyar New York Giants Szurkolói Blog

6/209: Tre Hawkins III, CB (Old Dominion)

2023. április 30. - Asbee

Tre Hawkins volt az egyetlen noname arc a top 30-as látogatók közül és jó benyomást tehetett a csapatunk képviselőire, hiszen nálunk kötött ki a draft hatodik körében. Vajon mire lehet képes az NFL-ben?

Texas-ban született Temple városában 2000. augusztus. 1-jén. A középiskolában a foci mellett az atlétikában is jeleskedett. Nem volt egyenes útja a profi világba, kezdetben junior college-ba járt és 2020-ban iratkozott be az Old Dominionra, a szezon azonban a covid miatt elmaradt. Ott két szezont töltött el, amely alatt 133 szerelésig és 2 INT-ig jutott.

Erősségek

  • Kiemelkedő atletikusság
  • Jó méretek a pozícióhoz
  • Kiváló sebesség

Gyengeségek

  • Nem elég fordulékony
  • Fejlődnie kell a játékok felismerésében

A draft ezen szakaszában belefér a kísérletezés és azon sem lepődtem volna meg, ha draftolatlan marad Hawkins. Gyors atletikus cornerbackről beszélünk, akinek valószínűleg sokat kell még fejlődnie ahhoz, hogy NFL szintű játékos legyen. Kezdetben a special teamben kell helytállnia, ha pedig ott remekel, akkor idővel talán a védelemben is szerepet kaphat.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr3318114008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása