Magyar New York Giants Szurkolói Blog

53-as roster tipp 1.0

2023. augusztus 23. - Asbee

Ugyan kicsit túlértékelt eseménynek tartom az első 53-as keret kihirdetését, hiszen kis túlzással hetente változik minden csapat összetétele, megtippelni viszont mindig jó móka, így idén is belekezdek ebbe.

QB (2; 2): Daniel Jones, Tyrod Taylor

Egyértelmű a helyzet, csak egy sérülés szólhat közbe. Jó esélye van Tommy DeVito-nak a practice squadra.

RB (4; 6): Saquon Barkley, Matt Breida, Eric Gray, Jashaun Corbin

Rögtön itt egy upset. Ugyan a depth chart 3. helyén van Gary Brightwell, azonban kiválóan szerepel Jashaun Corbin, így elképzelhetőnek tartom, hogy ő kerül a keretbe. Amennyiben nem ez történik, az azt jelenti majd, hogy jelenleg megingathatatlan Brightwell helye.

WR (7; 13): Darius Slayton, Parris Campbell, Isaiah Hodgins, Jalin Hyatt, Sterling Shepard, Cole Beasley, Jamison Crowder

Egyelőre nagyon jól néz ki az elkapósorunk és még mindig nem tért vissza Wan’Dale Robinson. Kissé talán unorthodox ez a lista, de jelenleg ezt a 7 játékost tartom a legjobbnak, bár a padra inkább a fiatalokat szokták ültetni. Bryce Ford-Wheaton még nincs kész, Collin Johnson pedig többet sérült, mint egészséges. Gondolkodtam rajta, hogy polgárpukkasztásként beírjam David Sills nevét.

TE (4; 17): Darren Waller, Daniel Bellinger, Lawrence Cager, Tommy Sweeney

Nem engedte el a csapat a 3 TE-s felállást, így 4 játékost is megtarthatunk. Darren Waller és Lawrence Cager elsősorban az elkapásban jelent segítséget, de nagy szerepet kap majd Daniel Bellinger is. Régen nem volt ilyen jó tight end állományunk.

OL (8; 25): Andrew Thomas, Ben Bredeson, John Michael Schmitz, Mark Glowinski, Evan Neal, Josh Ezeudu, Matt Peart, Tyre Phillips

Van némi reménysugár a kezdőötös javulására, hiszen jó első benyomást tett John Michael Schmitz és mintha Evan Neal is komfortosabban mozogna. A probléma a mélységgel van, egyelőre a Lions és a Panthers is megette a cseresort. Érdemes lesz figyelni a keretszűkítéseket!

EDGE (4; 29): Kayvon Thibodeaux, Azeez Ojulari, Jihad Ward, Tomon Fox

Meglepődnék, ha ide sem érkezne erősítés, hiszen a Thibodeaux-Ojulari páros önmagában nem fogja megoldani a pass rush-t.

DT (5; 34): Dexter Lawrence, Leonard Williams, A’Shawn Robinson, Rakeem Nunez-Roches, Jordon Riley

Jó érzésünk lehet a védőfal közepével kapcsolatban, sikerült megerősíteni a pozíciót, így minden adott a futás elleni védelem javulásához.

LB (5; 39): Bobby Okereke, Micah McFadden, Darrian Beavers, Carter Coughlin, Cam Brown

Egy újabb poszt a támadófal és a passzsiettetők után, ahol rámehetünk a lepattanóra. Nagy erősítést jelenthet Bobby Okereke, a többiek azonban mind kérdőjelnek számítanak.

CB (6; 45): Adoree’ Jackson, Deonte Banks, Tre Hawkins III, Cor’Dale Flott, Amani Oruwariye, Darnay Holmes

Itt sem villogtak a cserék, Tre Hawkins viszont eddig a csapat legkellemesebb meglepetése. Darnay Holmes helye lehet nagy veszélyben, a 3 milliós fizetéséért cserébe csak zászlókat tud gyűjteni és elkapásokat engedni.

S (5; 50): Xavier McKinney, Jason Pinnock, Dane Belton, Gervarrius Owens, Bobby McCain

Jó játékot nyújtanak a safety-k, az újonc Gervarrius Owens remeklésének pedig Bobby McCain lehet az áldozata. Így is kihagytam Nick McCloudot.

ST (3; 53): Graham Gano, Jamie Gillan, Casey Kreiter

Nincs kérdés.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr6218199539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása