Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Nagyító alatt a Miami Dolphins

2023. október 08. - Asbee

Komoly kihívások előtt áll a csapatunk, hiszen ahhoz a Miami Dolphins-hoz látogatnak, akik két hete 70 pontot szereztek a Denver Broncos ellen. Vajon van lehetőség a súlyos vereség elkerülésére?

A Dolphins statisztikái

Mérleg: 3-1

Offense

  • Total: 2044 yard (1.)
  • Passz: 1337 yard (1.)
  • Futás: 707 yard (1.)

Defense

  • Totál: 1498 yard (25.)
  • Passz: 1004 yard (24.)
  • Futás: 494 yard (21.)

Sérültlista

Out

  • Robert Jones, G
  • Nik Needham, CB

Questionable

  • Lester Cotton, G
  • Jaelan Phillips, EDGE
  • Connor Williams, OL

Offense

Ugyan a profi pályafutása elején alaposan kapta a kritikákat Tua Tagovailoa, de jó játékkal válaszolt. Azért még mindig képes a hibára, hiszen van már idén 3 interceptionje és 5 fumble-t vétett, bár abból csak egy kötött ki az ellenfélnél. Ha tehát le akarjuk lassítani a támadókat, akkor el kell kapni Tuát.

Ez nem lesz egyszerű feladat, hiszen 30 felett is remekel Raheem Mostert, ráadásul telitalálatnak bizonyult De'Von Achane draftolása, aki 11,4 yardot átlagol futásonként. Nem jó hír a védelmünknek, hiszen előszeretettel hibázzák el a szereléseket.

Az elkapók sem lassítanak, Tyreek Hill a liga legjobbja a posztján és Jaylen Waddle sem nagyon marad el tőle. Megmutatja Mike McDaniel rendszerének az erősségét, hogy már Braxton Berrios is több yardnál jár, mint tavaly összesen, a padról bármikor be tud ugrani a tapasztalt Robbie Chosen.

Rossz hír, hogy a tight end Durham Smythe sem mozog veszélytelenül, így neki is okozhatunk egy jó délutánt.

Kicsit bicebóca a támadófal, de nem hinném, hogy ez nagyon lelassítaná a Miami támadóit. IR-re került Terron Armstead, Connor Williams játéka pedig kérdéses. Az előbbi helyére Kendall Lamm állt be egy hete, centerként pedig Liam Eichenberg játszott a Bills ellen.

Defense

10 sacket szerzett eddig a Dolphins védelme, így most is számíthatunk legalább 3-4-re. Eddig Andrew Van Ginkel ért oda a legtöbbször az ellenfél irányítóihoz, 3 alkalommal tette ezt meg. Jaelan Phillips a legveszélyesebb pass rusher, bár elképzelhető, hogy nem játszik. Rajta kívül azért Bradley Chubb és Emmanuel Ogbah is oda tud érni a QB-hoz, így nem biztos, hogy most támad fel a falunk.

A D line belső része egy fokkal kisebb szintet képvisel, de azért Christian Wilkins kiváló értékkel rendelkezik. Mellette Raekwon Davis és Zach Sieler kapta eddig a legtöbb lehetőséget. A sérülések miatt biztosan lesz néhány szép pillanata Wilkins-nek.

Jerome Baker és David Long a két linebacker, csereként pedig eddig leginkább Duke Riley kapott lehetőséget.

A secondary-ben Jalen Ramsey a nagy hiányzó, ő a nyár során sérült meg és érzi a Miami a hiányát. Egyelőre nem hozza a korábbi formáját Xavien Howard, bár egy interceptionje már így is van idén és tipikusan az a típusú játékos, aki fel szokott éledni ellenünk. A túloldalon Kader Kohou játszik és az ő emberét azért rendesen célozták az irányítók, többnyire sikerrel. A slotban Justin Bethelt találjuk és lesz egy pikáns találkozó is, hiszen a Dolphins-nál játszik Eli Apple.

A védelem egyik legjobb játékosa a safety Jevon Holland, mellette pedig DeShon Elliott kapta eddig a legtöbb lehetőséget, a rotációban pedig ott van Brandon Jones is.

Special team

Jason Sanders a kicker, Jake Bailey a punter, a visszahordásokért pedig Braxton Berrios felel.

Összegzés

Mit lehet írni egy ilyen mérkőzés előtt? A csapatunk totálisan összeesett és hiába érkezik a Dolphins is egy vereség után, a játékhét legnagyobb meglepetése lenne, ha nyernénk. Talán abban az esetben lesz esély, ha félvállról veszi az ellenfelünk ezt az összecsapást és felélednek a támadóink. A Miami is sok pontot kapott eddig, így végre itt lenne az ideje, hogy a Cardinals elleni meccs után ismét legalább 20 pont kerüljön fel az eredményjelzőre. Nagy esők is előfordulhatnak a helyszínen, bár nem valószínű, hogy ez beleszól a játékba. Sima vereséget várok, de már az előrejelzés lenne, ha sikerülne több pontot szerezni és leredukálni a labdaeladások számát.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr2018229803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása