Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Regular season week 9: Giants 6 Raiders 33

2023. november 06. - Asbee

A küszöbön volt a csapat totális szétesése, ez pedig a Raiders ellen meg is történt. Egy percig sem volt esélye a játékosainknak a liga egyik leggyengébb csapata ellen, ráadásul úgy tűnik Daniel Jones is hosszú időre kidőlt.

Már az első pillanatban látszott az irányítónkon, hogy hiába kapott engedélyt a játékra, messze volt a száz százalékos állapottól, hiszen abszolút nem mozgott komfortosan, ráadásul olyan dobásokat is elhibázott, amelyeket máskor abszolvál. Nem a nyaka sérült meg, hanem az egyik játéknál a jobb térdéhez kapott, a következőnél pedig kontakt nélkül a földre esett. A hírek szerint nagy esély van arra, hogy az irányítónk ACL szakadást szenvedett. Ismét Tommy DeVito kapott lehetőséget, akiből egy kiváló CFL irányító lehetne, ehhez a ligához azonban kevés. Vár 2 másodpercet a zsebben, ha nincs célpont akkor menekül. Két INT-t dobott, az egyiket egy hosszú passz után, a másik pedig Darius Slayton kezeik között szállt át, akinek nem szabadna ilyen hibákat elkövetni. Szép volt Wan'Dale Robinson TD elkapása és kiemelném még Saquon Barkley-t, aki az oldalvonal mellett helytállt és a csapatban egyedüliként vezérként viselkedett.

A védelem gyakorlatilag kicsekkolt, szemmel láthatóan őket viselte meg jobban a múlt heti vereség és Leonard Williams elvesztése. Elitté tették a játékosaink a Raiders támadóit és tisztán látszott, hogy nem az egyéni tudással volt a probléma, hanem a defense részéről elveszítették az edzőink az öltözőt. Dexter Lawrence továbbra is a Williams cserével foglalkozik, Xavier McKinney azzal kapcsolatban fogalmazott meg nyílt kritikát felfelé, hogy nem hallgatnak a csapatkapitányokra. Sajnos Deonte Banks sem úgy játszik, mint a szezon első felében, borzasztóan megégette Jakobi Meyers. Felesleges folytatnom a sort, innentől kezdve mindegyik ellenfelünk számára garantált a 25-30 pont.

Általában a bye week után szokott szétesni a csapatunk, ez most korábban bekövetkezett. Nincs más hátra, mint kibekkelni az előttünk álló két hónapot és várni az offseasont.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr4918251865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása