Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Regular season week 18: Eagles 10 Giants 27

2024. január 08. - Asbee

Az év végére tartogatták a játékosaink a legjobb teljesítményt és sima győzelmet arattak az Eagles ellen, megszakítva ezzel egy borzasztó sorozatot.

Olyan első félidőt produkáltak a támadóink, mintha közvetlenül az előszezonből tértek volna vissza, amikor a Panthers ellen brillírozott az első sor. Szinte ellenállás nélkül haladtak, az edzőink pedig mintha külön kérték volna a pusztítást. Fordulás után némi porszem csúszott a gépezetbe, hiszen addigra a mi oldalunkon is elfogyott a motiváció és a negyedik negyedben volt néhány pillanat amikor szorossá is válhatott volna. Senkiről sem lehet rosszat mondani, tette a dolgát Tyrod Taylor, bár volt egy drive amikor egy kisebb sérülés miatt Tommy DeVito állt be. Végre két egymást követő héten is veszélyes volt Wan'Dale Robinson, Darius Slayton és Darren Waller pedig hozta az elmúlt hetek megszokott jó teljesítményét. Ugyan sikerült 100 yard felett zárni a földön, de a futójáték annyira nem működött. Az elkapások számában megelőzte Sterling Shepard Jeremy Shockey-t, de a touchdown sajnos nem jött össze a szinte biztosan búcsúzó elkapónknak.

A védelem is abszolút motiváltan, gyilkos mentalitásban lépett pályára, ebbe pedig belesérült Jalen Hurts és A.J. Brown is. Az első félidő végén jöttek is a cserék, akik csak egy-egy villanásra voltak képesek. Xavier McKinney volt a top játékosunk, két interceptiont is láthattunk tőle, az első ráadásul a hét egyik legszebb játéka volt és azon sem lepődnék meg, ha a 18. játéknap legjobb védőjének választanák meg az NFC-ben. Egyébként óriási bravúrt ért el Bobby Okerekével együtt, hiszen szeptember óta minden snapnél a pályán voltak. Ezúttal sem hazudtolta meg magát Wink Martindale, jöttek a blitz-ek és egyértelműen a defense volt a főnök a pályán. Sok elemeznivaló igazából itt sincs.

Nagyon jó érzés egy csoportrivális ellen aratott győzelem még akkor is, ha nem sok tétje volt már az összecsapásnak. Annyi történt, hogy így nem az 1/5, hanem az 1/6-os választási jog került hozzánk, ez pedig nem fogja romba dönteni a teljes franchise-t. A jövő szempontjából nem sok hatása lesz ennek a mérkőzésnek, de az látszott, hogy a játékosok a rossz eredmények ellenére is kitartottak egymás mellett. A fontos események most következnek, hiszen a következő napokban több edzőnk jövőjével kapcsolatban is döntés születik, majd a keret átalakítása lesz terítéken. Stay tuned!

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr1018297725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása