Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Draft prospectek: Jayden Daniels, QB (LSU)

2024. március 28. - Asbee

Bemutattam már három irányítót, Jayden Daniels-ről azonban még nem esett szó, most azonban elérkeztünk hozzá. A papírforma alapján egyre kevesebb esély van a megszerzésére, a pletykák szerint viszont a csapatunk kedveli őt. Vajon tényleg van rá esély, hogy kiessen a top 3-ból?

2000. december. 18-án született San Bernardino városában, Kaliforniában. A helyi középiskolába járt, ahol négy csillagos tehetségnek és az évfolyama egyik legjobb dual-threat quarterbackjének rangsorolták. Az egyeteméül az Arizona State-et választotta és rögtön az egyetem történetének első freshman kezdő irányítója lett. Három felemás év után úgy döntött és egy toborzással kapcsolatos balhé után úgy döntött, hogy az LSU-n folytatja, ez pedig remek döntésnek bizonyult. Már az első ottani szezonjában jobb volt, mint korábban, 2023-ban pedig az NCAA legjobbjának járó Heisman Trophy is nála kötött ki. A 3812 passzolt yardja és a 40 tochdownja mellett a földön is összeszorgoskodott 1134 yardot és 11 TD-t.

Erősségek

  • Irreális 2023-as statisztika
  • Lamar Jacksonra hajazó sebesség
  • Az érkező nyomás esetén is fel tud lépni a zsebben és sikerrel abszolválja a passzokat
  • Remek karerősség

Gyengeségek

  • Keveset passzol a pálya közepe felé
  • Időnként hajlamos a passz helyett a futást választani
  • Inkonzisztenssé tud válni a pontossága

Így március végére eljutottunk oda, hogy nagyjából be tudjuk lőni a játékosok értékét és a konszeznzus alapján a harmadik számú irányítónak számít Daniels. Ugyan vannak pletykák, amelyek a top 3-ba várják McCarthy-t és olyan mockot is olvastam már, ahol az 1/2-n húzták ki az LSU QB-ját, de érzésem szerint nem ezekre van a legnagyobb esély. Ha engem kérdeztek, akkor fel kellene lépni a Patriots helyére ahhoz, hogy megszerezzük őt, de azt se feledjük, hogy New Englandben is szükség van egy irányítóra. Van egy-két kérdésem Daniels képességeivel kapcsolatban, hiszen a pálya közepét csak ritkán célozta meg és az öngyilkos stílusán is változtatnia kell a profik között, azonban bőven van benne annyi potenciál, hogy az első háromban kiválasztható legyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr7518365779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása