Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Akik berobbanhatnak a semmiből

2024. augusztus 05. - Asbee

Közeleg az előszezon, a héten megkezdi a csapatunk a 2024-es szereplését. A Detroit Lions lesz az ellenfél, akikkel előtte lesz két közös edzés is. Összegyűjtöttem néhány játékost, akik nincsenek a rivaldafényben, viszont jól teljesítettek eddig. Vajon összejön innen valakinek az 53-as keret?

Dante Miller, RB

Kalandos úton került az NFL-be a running back, de végre ő is megmutathatja magát a profik között. Több szép játékot bemutatott az edzőtáborban, a sebessége pedig óriási fegyver lehet. Ugyan Devin Singletary az első számú RB, de mögötte kis túlzással nyílt a verseny, így ha átmenti az előszezonra a formáját Miller, ráadásul visszahordóként is mutat valamit, akkor az aktív keretbe kerülhet.

Dennis Houston, WR

Ugyan mindenki Malik Nabers nagy játékairól, valamint Wan’Dale Robinson és Jalin Hyatt fejlődéséről beszél, de az utolsó pozíciókért nagy lehet a harc. A beszámolók alapján meglepően jól szerepel Dennis Houston és ő lehet az előttünk álló három hét egyik nem várt hőse. Egyelőre két elkapása van a profik között még 2022-ből a Dallas Cowboys elkapójaként. Nála is fontos lesz a special team jelenlét, anélkül nem lesz egyszerű dolga.

Jake Kubas, G

Finoman szólva sem voltam elájulva az UDFA class-tól, hiszen az egyik leggyengébb névsort sikerült összegereblyézni a draft után. Persze ez még semmit sem jelent, hiszen nagyon nehéz belőni ezen játékosok valódi képességét. Eddig elégedettek a kilátogatók Jake Kubas játékával és kicsit a kívánságomat is megfogalmazom vele kapcsolatban, hiszen jó lenne már a támadófalban kinevelni egy használható játékost. Vagy akár a draft elején nem bustot húzni…

Ovie Oghoufo, EDGE

Biztosnak tűnik a négy legjobb passzsiettetőnk helye, de azért a múltban többször is nélkülözni kellett valamelyiküket és azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy még egy játékos bekerüljön az 53-ba. Ugyan kissé longshotnak tűnik Ovie Oghoufo bekerülése, de eddig nem tudott lenyűgözőt nyújtani a Tomon Fox-Benton Whitley páros.

Ryder Anderson, DT

A Hard Knocks első részében megemlítette Shane Bowen Ryder Anderson nevét, ami kissé meglepetésszerűen hatott, hiszen az első két szezonjában nem sokat játszott a DT. Persze draftolatlan játékosként azt is sikernek élhette meg, hogy a keretben maradt, viszont a harmadik évében már több kell. Egy kisebb testalkatú játékosról beszélünk, aki a passzsiettetésbe is be tud segíteni, ez pedig sokat ér a posztján.

Elijah Chatman, DT

Ő lehet a másik, aki profitál a Dexter Lawrence mögött tátongó űrből. Az edzőtáborban eddig nem lehet panasz Chatmanre, a skillsetje erős előszezont ígérhet. Nehéz dolga lesz, hiszen UDFA-ként inkább a gyakorlócsapatra lehet esélye.

Dyontae Johnson, LB

Egyelőre óvatosan bánik Micah McFaddennel az edzői stáb, ez pedig lehetőséget adhat a többi linebackernek. Eddig elsősorban Dyontae Johnson profitált belőle, számos snapet kapott az első csapatnál. Tavaly nem tetszett a játéka a preseasonban, eléggé lassúnak tűnt, így érdekes lesz látni, hogy mi köszön vissza az edzéseken mutatott formájából.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr718460527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása