49ers @ Giants sérültlista

2020. szeptember 26. - Asbee

A San Francisco 49ers ellen kell javítanunk a harmadik fordulóban, ami nagyon komoly feladatnak ígérkezik, hiszen Super Bowlba jutott csapat ellen kell szembeszállnunk. Nekünk kedvez, hogy irreálisan sok a sérült a vendégek oldalán.

Tovább

Engram utolsó esélye

Kissé talán drámaian tűnik a cím, de így érzek. A negyedik szezonjánál tart a korábbi első körös játékosunk és egyelőre az inkonzisztencia a legjobban őt leíró szó. Többször is megmutatta már, hogy valóban az egyik legatletikusabb tight end a ligában, de hol a sérülésekkel, hol a játékszer megszelídítésével gyűlt meg a baja, ehhez pedig hozzájön az is, hogy képes negyedekre eltűnni. Saquon Barkley és Sterling Shepard megsérült, így Evan Engramnek kell előrelépnie.

Tovább

Milyen pozitívumokba kapaszkodhatunk?

Nem úgy kezdődött a szezon, ahogyan vártuk (bár ez nézőpont kérdése) és sorozatban a negyedik alkalommal kezdtünk 0-2-vel (8 év alatt hetedszer). Nem nehéz olyan kijelentéseket tenni, amelyek egy még sötétebb jövőt vetítenek előre és ilyenkor hajlamosak vagyunk elhamarkodottan ítélni egy-egy játékost illetően. Most azokat az elemeket próbálom megkeresni, amelyekbe kapaszkodni lehet.

Tovább

Vajon mennyire változik meg az offense?

Komoly feladat előtt állnak Jason Garrették, hiszen Saquon Barkley elvesztése után más stratégiát kell kialakítani az offense-ben. Egy új játékos érkezésére is számítani kell, hiszen Dion Lewis és Wayne Gallman maradt a két egészséges running back, Eli Penny pedig inkább fullbackként funkcionál. Vajon mennyire változik meg az offense játéka?

Tovább

5 dolog, amire figyeljünk a Steelers ellen

Az éjszaka folyamán mi is megkezdjük végre a 2020-as szezont. A Pittsburgh Steelers csapatát látjuk vendégül, akik a mérkőzés esélyeseiként lépnek pályára, de a bizonytalansági faktor miatt jelen pillanatban semmit sem lehet kijelenteni. Most összeszedem azt az 5 tényezőt, amelyekre hatványozottan figyelnünk kell.

Tovább

Megéri a három első körös pick?

Csúfosan zárult DeAndre Baker New yorki pályafuátsa, hiszen a mai nappal megváltunk a cornerbacktől. Egy második, egy negyedik és egy ötödik körös választási jogot adtunk érte a Seahawks-nak, így külön fájó a busttá válása. Ami pozitív, hogy jól mutatkozott be Daniel Jones és Dexter Lawrence is, bennük még bízhatunk a jövőben. Lássuk mely csapatoknak volt az elmúlt évtizedben három választási joga az első körben és hogyan váltak be ezek a játékosok.

Tovább