Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Szeptember legjobbjai

2012. október 03. - Asbee

Következik egy sorozat, amelyben minden hónap végén a valamilyen okból kifolyólag kitűnő Giants játékosok kapnak egy-egy "díjat". Következzen a szeptemberi rész!

Player of the month: Eli Manning

Nem igényel magyarázatot. A Bucs ellen 500 yard feletti teljesítmény és őrületes comeback, 4 meccs után 1320 passzolt yard, összesítésben második hely Drew Brees mögött. Ki ne fogadná el ezeket a számokat? Még maga Brees is, de hagyjuk a skizofrén gondolatokat.  Kiváló az összhang Manning és az elkapók között, 4 WR is magáénak tudhat legalább egy 100 yard feletti teljesítményt. Egyértelműen top 5 irányító idén is.

Offensive player of the month: Victor Cruz

Hakeem Nicks-szel a liga (egyik) legfélelmetesebb elkapópárosát alkotják. Nagy pech, hogy Nicks az előző két mérkőzésen nem léphetett pályára. Ennek ellenére így sem lehet egy szavunk sem Cruz teljesítményére, hiszen ötödik helyen áll az elkapott yardok versenyében, az elkapások számát pedig holtversenyben vezeti David Bowe-val. Csak írná már alá az új szerződést...

Defensive player of the month: Jason Pierre-Paul

Nem ő produkálta eddig a legjobb számokat, de ő az akire továbbra sem lehet panasz a defensive endek közül. Rendre jó értékeléseket kapott, tavalyhoz képest azonban sokkal jobban odafigyel rá az aktuális ellenfél támadófala. Előbb-utóbb eljön az a mérkőzés is, mikor másnap a JPP sackektől lesz hangos a média! Akár már vasárnap?

Legjobb rookie: Jayron Hosley

Nehéz kérdés ez, hiszen újonc játékosainkat rendszerint nem dobjuk be rögtön a mélyvízbe. Ellenben a szükség törvényt bont, így Hosley is rögtön a kezdő defense-ben találta magát. Mindent elmond, hogy a Bucs ellen nem sok átadás repült az irányába, 1 héttel később pedig felavatta a gyenge napot kifogó Cam Newtont. A harmadik körnél előbb is elkelhetett volna, ő azonban a combine alatt úgy megkívánta a füvet, mint Ifa a hatodikat, aminek természetesen lebukás lett az eredménye. Mi nem bántuk:)

R.W. McQuarters díj (legnagyobb csalódás): Corey Webster

Szomorú ezt leírni. Két éve magasan a legjobb cornerback volt a túlfizetett Webster. Idén lehet más kosztot kap az asszonytól, mert ekkora változást ritkán szoktak produkálni még az NFL-ben is. Rossz volt nézni amit a Dallas elleni nyitányon művelt, talán még életében nem játszott ilyen rosszul. Ezt követően kis mértékben javult, de egyelőre ez is igen kevés. Egyetlen szerencséje, hogy nincs vetélytársa...

Ti hogy látjátok, melyik játékosokat láttátok a legjobbnak, illetve a legrosszabbnak? Írjátok meg kommentbe! Illetve további ötleteket várok a díjak elnevezésére. Ti döntötök...:)

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr904818628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása