Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Kurt Warner Eli-ról

2014. január 31. - Asbee

Eli Manning karrierje talán legrosszabb évén van túl, ez a tény pedig sokakban kérdéseket vetett fel. Kurt Warner volt az, akit váltott Manning 2004-ben és ő is nyilatkozott irányítónkkal kapcsolatban.

"Eli teljesen olyan játékos mint én voltam. Mikor rosszra fordulnak a dolgok előlépsz és azt mondod 'oké, majd én helyrehozom őket. Azt mondod, hogy megcsinálsz minden dobást, minden játékot. Tudom, hogy kicsi rá az esély, de megpróbálom odadobni a labdát, hogy az elkapó elkaphassa és túl leszünk a problémákon. Tudom, hogy ott a nyomás az arcomban, de megkeresem a módját, hogy eldobhassam a labdát.'

Azt hiszem ez volt ami történt vele ebben a szezonban. Sok minden tönkrement és ő sem játszott tökéletesen, de többet próbált megcsinálni, mint amit tehetett volna. Nem teheted ezt meg ebben a ligában. Irányítóként követsz el hibákat. Ha pedig rád nehezedik minden nyomás, akkor megpróbálsz még többet tenni, ami újabb hibákhoz vezet."

Tény, a támadófal széthullása olyan nehézségeket okozott a teljes offense számára, amelyet Manning nem tudott kezelni. Fokozta a problémákat, hogy Ahmad Bradshaw távozása után nem sikerült első számú futót találni és elkapóink sem brillíroztak. Az új offensive coordinator, Ben McAdoo sokat segíthet a megújulásban és Danny Langsford személyében új edzőt kaptak az irányítók is. Rajtuk kívül azonban számos új játékosra is szükség lesz, hiszen a jelenlegi játékosállománnyal nem lehet sikereket elérni.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr345792111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása