Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Nagyító alatt a Houston Texans

2014. szeptember 21. - Asbee

A 0-2-es kezdés után szinte kötelező a győzelem. Ellenfelünk még veretlen, annak ellenére, hogy a drafton ők választhattak elsőként és senki sem várt tőlük ilyen kezdést. Kifogásnak azonban már nincs helye, remélhetőleg hosszú délután vár a Texans-ra New Yorkban.

Irányítójuk az a Ryan Fitzpatrick, aki nem tartozik a liga legjobbjai közé, de feladatát egyelőre megoldotta. Azt is hozzá kell tenni, hogy a Houston offense-e elsősorban a futójátékra támaszkodik, így ha azt sikerül megállítani, akkor biztosan belekényszeríthető egy-egy hibába Fitzpatrick. Helyettese Ryan Mallett lehet.

A running back Arian Foster a liga egyik legjobb játékosa posztján és idén is már 200 yard felett jár. Kulcskérdés lesz a kikapcsolása. Tavaly több elit futót is sikerült megállítani, remélhetőleg a jó forma idén is folytatódik. Tehermentesítésére Alfred Blue-t, Jonathan Grimes-t vagy pedig a rutinos Ronnie Brownt lehet felhasználni. Az utat az újonc Jay Prosch törheti nekik.

Az elkapók között találunk két nagy fegyvert, Andre Johnson legendás játékossá nőtte ki magát az évek alatt, DeAndre Hopkins pedig jól mutatkozott be tavaly a ligában. A WR-k közül rajtuk kívül mindössze Damaris Johnsonnak volt elkapása.

A tight endek legveszélyesebb játékosa az egy éve jó szezont futó Garrett Graham, de oda kell figyelni a nagy reményű C.J. Fiedorowicz-ra is.

A Duane Brown-Ben Jones-Chris Myers-Brandon Brooks-Derek Newton ötös idén még nem engedett sacket, érdemes lesz megfigyelni hogyan szerepel ellenük a múlt héten jól játszó védőfalunk. Az erősítés azért ide is megérkezett, Tyson Clabo rutinos játékosnak számít, Xavier Su'a-Filo pedig könnyen kezdő játékos lehet a közeljövőben.

A védelemben találjuk a texas-i csapat legjobb emberét J.J. Watt személyében, aki idén már a liga legjobban megfizetett védője is lett. Szinte képtelenség tartani, a teljes mérkőzés folyamán biztosan double teamet kap majd. Szerencsére a védőfal többi tagjai nem tűnnek ilyen veszélyesnek. A további két kezdő, Jerrell Powe és Jared Crick közel sem ekkora név.

A szélső linebackerek között van egy nagy kieső, az idei 1/1-es választott Jadeveon Clowney-nak kell kihagynia az összecsapást. Hiányában Brooks Reed és Whitney Mercilus tűnik a legveszélyesebb passzsiettetőnek.

A linebacker sor közepébe visszatért Brian Cushing, aki igencsak veszélyes játékos, azonban roppant sérülékeny. Társa a nem túl rutinos Justin Tuggle lesz. Akeem Dentnek nagyobb tapasztalata van a ligában, de egyelőre nem tudta beverekedni magát a kezdőbe.

Johnathan Joseph nem mai gyerek, de játszani nem felejtett el és volt már 16 szerelése is idén. A pálya túloldalára Kareem Jackson áll fel, aki pedig egy INT-t írhatott már fel a számlájára. Rajtuk kívül A.J. Bouye nevét érdemes még megemlíteni.

A safety páros Kendrick Lewis-ból és az idegbeteg D.J. Swearingerből áll. Előbbi Kansas City-ből érkezett, útóbbi pedig tavaly korrekt újonc évet mondhatott magáénak. Ha be kell ugrani, akkor Danieal Manninghez nyúlhatnak, aki komoly NFL rutinnal bír. Shiloh Keo viszont sérülés miatt biztosan nem játszhat.

A múlt heti produkció után fokozottan kell figyelni az ellenfél speciális egységére is. A kicker Randy Bullock tavaly újoncként nem kápráztatta el a közönséget, de idén újabb esélyt kapott. Shane Lechler hosszú éveket töltött el Oaklandben, tavaly azonban Houstonba került és még mindig képes akár 50 yardos átlaggal puntolni. A visszahordásokért Keshawn Martin és Damaris Johnson felel, rájuk is jó lesz figyelni, hiszen pályafutásuk során mindketten szereztek már return utáni TD-t.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr306716249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása