Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Nicks és Welker próbajátékon járt nálunk

2015. szeptember 29. - Asbee

Coughlinék nem tétlenkednek, továbbra is keresik a megoldást keretünk megerősítésére. Tegnapi hír volt, hogy próbajátékra érkezik a tight end Chris Cooley. A Washington korábbi klasszisa utoljára 2012-ben lépett pályára és augusztusban szinte könyörgött a Redskins-nek, hogy újra alkalmazzák. Ezúttal nálunk próbált szerencsét és szerződés nélkül távozott.

Érdekesebb Wes Welker és korábbi játékosunk, Hakeem Nicks esete. Előbbi folyamatos agyrázkódásaival szenvedett és emiatt nem is talált még magának csapatot. Utóbbi a Titans-nél szerepelt az előszezonban de végül nem tudott rosteren maradni, majd a Cowboys workoutján is elbukott. Úgy látszik tehát, hogy a folyamatos sérülések mindkét játékost kicsinálták és lehet elbúcsúzhatnak az NFL-től, hiszen New Yorkból is kontraktus nélkül távoztak.

Akárhogy is alakul egy elkapóra szükség lehet, hiszen jelenleg öt játékost találunk a poszton és Victor Cruz idén még nem lépett pályára, Geremy Davis pedig újoncként nem sok lehetőséget kap.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr67856664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása