Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Érdekességek és statisztikák a Bengals elleni mérkőzésről

2016. november 17. - strider23

Mint ismeretes, csapatunk játszotta a 10. forduló "zárómeccsét" a Cincinnati Bengals ellen. Íme néhány érdekes statisztika a győztes mérkőzésről:

- A Giants 6-3-ra áll jelenleg, amivel utolérték a tavalyi és tavalyelőtti szezonban produkált győzelmek számát. Mindkét ezt megelőző szezonban 6-10-zel zártuk az idényt.

- Öt hazai meccs után 4-1 a mérlegünk a MetLife-ban. Ez azt jelenti, hogy meghaladtuk (szintén) az előző két szezont, amikor otthon mindössze 3-5-ös mérleggel rendelkeztünk az alapszakasz végén.

giants.jpg

- Ha összeadjuk mind a 6 győzelmünk különbségeit, 21 pontot kapunk. Mondani sem kell, hogy ez az első ilyen alkalom a csapat történelmében, 6 győzelem mellett sosem nyertünk ilyen szorosan meccseket.

- Manning számára a 4. negyedes 3 yardos TD-passza Sterling Shepardnek újabb mérföldkő volt: ez már a 33. győztes drive-ja volt az utolsó negyedben karrierje során, ezzel beérte Ben Roethlisbergert az aktív irányítók között. Ők ketten foglalják el az előkelő 3. helyet ebben a rangsorban, előttük Brees (38) és Brady (39) áll.

- Tavarres King egy 6 yardos elkapással jelentkezett a Bengals ellen, ezzel ő lett a 74. olyan elkapó, aki lehúzta Eli Manning egy passzát alapszakaszbeli mérkőzések során.

eli_1.jpg

- Újonc tight end-ünk, Jerell Adams pedig a 45. különböző játékos, aki TD-t szerzett Manning passzából.

- Victor Cruz sérülésével két rookie elkapónk is kezdett a mérkőzésen. Ez 1984. december 15. óta nem fordult elő a franchise történetében.

- Csapatunk az egyetlen az NFL-ben ebben a szezonban, ahol 3 újonc is rendelkezik legalább 1 elkapott touchdown-nal.

- A Cincinnati elleni első játék rögtön egy 25 yardos passz volt Will Tye-nak. 2013. szeptember 15. óta nem volt ekkora távot felölelő nyitó játékunk, akkor a Denver ellen Cruz jelentkezett egy 51 yardos elkapással.

- Az NFC East csoportjában sajnos mind a 4 csapat győzedelmeskedni tudott az elmúlt fordulóban. Erre 2012 óta nem volt példa, akkor a 14. játékhéten történt meg ez az eset.

- A Giants továbbra is a lista élén a red zone defense statisztikákban. Csapatunk mindössze 13 TD-t engedett az ellenfeleknek 31 red zone-ba történt látogatásuk során. Külön érdekesség, hogy a lista 2. helyén idei egyik leendő ellenfelünk, a Steelers áll. Ők 13 hatpontost engedtek 30 red zone támadásból. Vasárnapi ellenfelünk, a Chicago Bears ebben a tekintetben 5. helyezett (15/30).

giants_d.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr2811968129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása