Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Érdekességek és statisztikák a Texans elleni mérkőzésről

2018. szeptember 26. - strider23

A 3. játékhéten végre sikerült megszerezni az első győzelmet is kedvenceinknek. Lássunk néhány említésre méltó eseményt a meccsel kapcsolatban a számok tükrében.

texans4.jpg

- 2015. nov. 1. volt az utolsó dátum, amikor az Óriások a nyitó driveból TD-t tudtak szerezni - idegenben. Akkor a Saints volt az ellenfél, és biztosan sokan emlékeznek máig is arra az eredményre (NO 52-49 NY).

- Barkley touchdownja egyben azt is jelentette, hogy először vezettek egy meccsen kedvenceink ebben a szezonban.

- Eli Manning 29 kísérletéből 25 volt sikeres 297 yardért cserébe (2 TD / 0 INT). 86,2%-ban passzolt pontosan, ami NFL-pályafutása második legjobbja. 132,3-as passer ratingje is szintén a második legjobb profi karrierje során.

- Manning legutóbb 8 évvel ezelőtt játszott Houstonban, akkor is pontosan 297 yardot passzolt. texans2.jpg- Irányítónk 2 TD passza Fran Tarkenton mellé repítette őt az NFL örökranglistáján 342 hatpontos átadással. Így a megtisztelő 7. helyet foglalják el most ők ketten.

- Barkley 82 yardot szerzett futással 17 próbálkozásból, valamint 5 passzból 35 yardot. Ezzel 117 scrimmage yardot könyvelhetett el, így ő lett az első olyan Giants játékos, aki profi karrierje első 3 meccsén egyaránt 100+ scrimmage yardot tudott szerezni.

- OBJ 9 elkapásból 109 yardot termelt, ez volt a 21. 100+ yardos meccse az NFL-ben, és már csak egyre van a franchise rekordot tartó Amani Toomertől.

texans3.jpg

- A védelem a Cowboys ellen ugyan nem tudta sackelni a QB-t, de a Texans ellen 3-szor is megtették ezt.

- Az Óriások védelme mindössze 59 futott yardot engedett a houstoniaknak, ami a legalacsonyabb szám tavaly október óta, amikor a Denver Broncost mindössze 46 yardig "engedték futni".

- A Texans 368 yardot passzolt, amire viszont 2015 decembere óta nem volt példa a Giants secondaryje ellen... Akkor a Jets legénysége 373 yardot szerzett a levegőben.

- Aldrick Rosas 44 és 30 yardról sem hibázott, így mind a 7 field goal próbálkozását sikeresen hajtotta végre ebben a szezonban.

texans.jpg

- A dallasi és a houstoni "kiruccanás" egymás után legutóbb 1985-ben történt meg az Óriásokkal. Az a texasi kirándulás is hasonló mérleggel végződött, a Cowboys ellen vereség, a Houston (Oilers) ellen győzelem.

- Pat Shurmur a mérkőzés után azt nyilatkozta, az egyik mérkőzés labdát David Gettleman-nek elküldik, aki nem tudott ott lenni a csapattal megünnepelni első győzelmét Giants general managerként. Manning ekkor átadott egy második labdát is Shurmurnak, ami már tényleg az övé marad.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr3914265043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása