Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Érdekességek és statisztikák a Saints elleni mérkőzésről

2018. október 04. - strider23

A New York Giants sajnos elszenvedte idei harmadik vereségét is a takarékon égő New Orleanstól. De lássunk azért pár említésre méltó eseményt ezzel a meccsel kapcsolatban is a számok tükrében.

saints2.jpg

- Eli Manning 2. jelenleg a ligában a 74,2%-os sikeres passzkísérleteivel (2018-ban). A szezonnak úgy vágott neki, hogy 59,7% volt profi karrierjének átlaga. Az elmúlt 3 meccsen legalább a passzainak 75%-a sikeres volt, ez a leghosszabb sorozata ilyen tekintetben 15 év alatt.

- Manning a leghatékonyabb jelenleg 3. downoknál az egész ligában: 33 passz, 80,5%-os pontosság, 127,2-es passer rating.

- OBJ elkapásai 60 yardot értek most mindösszesen. Ezzel 4755 yardra emelkedett profi karrierje tükrében ez az adat, amivel már a 7. helyet foglalja el a Giants örökranglistáján.

- Barkley ebben a szezonban már 453 yardnál tart (260 futott és 193 elkapott). Ebben a tekintetben a 8. legjobb támadó a ligában, 5. a futók között. 27 elkapásával csak Alvin Kamara (35) áll előtte a running backek sorában, viszont megelőzi az összes támadó rookiet (beleértve WR-eket is).

saints1.jpg

- A New Orleans sikeresen hajtott végre kedvenceink ellen egy fake puntot, 10 yardot haladtak előre 4&2-nél. Ez egy field goalig vitte a Szenteket, ahogy legutóbb hasonló esetben a Redskinst is 2016 szeptemberében az Óriások ellenében.

- Már másodjára ebben a szezonban a védelem nem tudott labdát szerezni az ellenfél támadóitól. A legutóbbi 7 ilyen alapszakaszbeli meccset egyaránt elbukta a Giants.

- A Saints 170 futott yardja a legtöbb a tavalyi 49ers elleni meccs óta (akkor 186).

- A negyedik negyedes 97 yardos TD-driveja a New Orleansnak a leghosszabb 2014 októbere óta. Akkor az Eagles tudott egy ugyanilyen hosszú driveval büszkélkedni a kékek védelme ellenében.

saints3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr1714281211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása