Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Érdekességek és statisztikák a Falcons elleni mérkőzésről

2018. október 24. - strider23

Kedvenc csapatunk ismét egyre közelebb került egy jövő évi top pickhez, miután Atlantában sem sikerült győzniük egy (normál esetben) amúgy nyerhető meccsen. Lássunk néhány említésre méltó infót a mérkőzésről és játékosainkról.

falcons1.jpg

- Az idei szezon során a legtöbb szerzett yarddal (433) zárta a MNF-t a csapat; igaz, csak egyetlen yarddal múlták felül a Panthers elleni teljesítményüket.

- A félidőben 10-3 volt az állás a Falcons javára. Ezzel idén harmadjára is megesett, hogy az Óriások nem tudtak TD-t szerezni az egész első félidőben.

- A támadóknak nem volt labdaeladása, a védelem viszont szerzett egyet az atlantaiaktól. 

- Manning 27 passza volt sikeres 38 próbálkozásból 399 yardért. Ez a yard mennyiség a 10. legjobbja karrierje során.

- Eli második olyan meccse volt idén, amin a Giants QB 300+ yardot dobott. Manning NFL pályafutása alatt ez a 47. ilyen mérkőzése volt, ezeken a csapat mérlege 19-28 (alapszakasz meccseken).

- Barkley 43 yardott futott és 51 yardot "kapott el", ezzel a 94 yarddal viszont ez volt az első 100 yard alatti mérkőzése profi pályafutása során. Egy meccsel maradt le Kareem Hunt 2017-es rekordjától, de ez a 6-os sorozat is nagy teljesítmény egy ilyen omladozó csapatban.

falcons2.jpg

- OBJ 8 passzt húzott le 143 yardért - benne egy 1 yardos touchdownnal. De Sterling Shepard vitte a prímet 5 elkapással és 167 yarddal. 2014 decembere óta ez volt az első alkalom, hogy két Giants elkapó is 100+ yarddal zárt egy mérkőzést (OBJ + Reuben Randle).

- Beckham franchise-rekordot állított be: a 23. olyan meccse volt, amit 100+ elkapott yarddal zárt. Ezzel pedig megelőzte Amani Toopert, aki 22-vel már csak a második. OBJ 54 alapszakasz mérkőzéssel érte el ezt az eredményt, Tooper 190-el.

- És egy újabb, ezúttal NFL-rekord a legjobb elkapónknak: az 53 éves Super Bowl érában nem volt még elkapó, aki ilyen gyorsan (54 meccs) érte el az 5000 yardos határt. 

- A múlt héten sérültlistára kerülő Latimer helyére igazolt Bennie Fowler (WR) a 4. olyan játékos az NFL-ben, akinek mindkét Manning fivér passzolt. 

- Három kihagyott találkozó után visszatért Evan Engram, akinek 16 elkapott és 10 futott yardja volt.

falcons3.jpg

- Az Óriások védelme 3-szor sackelte Matt Ryant - mind az első negyedben történt.

- Janoris Jenkins kierőszakolt egy fumble-t Julio Joneson, a szabad labdát az azóta eltradelt Eli Apple szerezte meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr2414319453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása