Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Hogy múlik el a világ dicsősége...

2019. március 02. - Asbee

Tegnap olvashattatok róla, hogy várjuk az ajánlatokat Olivier Vernonért és azon sem lepődnék meg ha rövidesen Janoris Jenkins-ről is hasonló hírek érkeznének. Mindketten a 2016-os szezon előtt érkeztek, amikor nem spóroltunk a munícióval. Egy remek év után azonban komoly fordulatot vett a megítélésük.

Vernon kapta a legnagyobb fizetést a listából, 5 évre írt alá 85 millió dollárért cserébe, amelyből 52,5 millió volt garantált. Ha idén megválunk tőle, akkor 8 millióval fogja terhelni a salary capet, amely vagy teljes egészében idén, vagy a fele idén, a másik fele pedig jövőre kerül elszámolásra. Egyszer sem tudott 10 sack felett zárni, '16-ban volt a legproduktívabb, mikor 63 szerelést és 8,5 sacket ért el. Az elmúlt két esztendőben többször is sérülések zavarták és összesen 7 mérkőzést hagyott ki ekkor.

Jackrabbit szintén 5 éves kontraktust kapott, 62,5 millió dollárért, amelyből 28,8 millió volt a garantált tétel. Nála 7 millió lenne a dead money. Jenkins-nél is hasonló a helyzet, az érkezése után a liga legjobb cornerbackjei között tartották számon, 2017-ben azonban ő volt az egyik leglátványosabban tüntető játékosunk. Tavaly felemás szezonja volt, időnként villant egyet, de túl sok elkapást engedélyezett.

Nem esett még szó Snacks Harrisonról, aki nincs már nálunk, hiszen Detroitba küldtük a szezon során. Ő 5 évre 46 millió dollárért (24 millió garantált) írt alá. Egy szavunk sem lehetett rá. Végig becsülettel dolgozott és a liga legjobb run stopper defensive tackle-je lett. Balszerencséje, hogy 30 évesen bármikor lejtmenetbe kerülhet és a helyén ott van Dalvin Tomlinson, aki szintén jól teljesít.

Összesen tehát 105,3 millió dollárt fizettünk ki garantált összegként ezeknek a játékosoknak (ehhez jött még a maradék fizetés), az eredmény pedig egy rájátszásba jutás lett. '16-ban működtek Steve Spagnuolo elképzelései, de McAdoo mellett ő sem tudott megújulni és ezután a védelmünk is átjáróház lett. Kezdetben nagyon örültünk ezeknek az erősítéseknek, most azonban más a leányzó fekvése. Utólag elmondható, hogy ezek a játékosok, csak nagyon rövid távon hozták meg a várt hatást és akár távozik a Vernon-Jenkins kettős akár nem, mindenképp hiányérzetünk lesz velük kapcsolatban.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr3714663815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása