Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Matt Miller infói és megérzései a draftról

2019. április 20. - Asbee

Egyre nagyobb a káosz így kevesebb, mint egy héttel az idei draft előtt, napról napra újabb pletykák látnak napvilágot. Ezekből valamit elhiszünk, valamit nem, végül pedig alakul ahogy alakul. Most jöjjenek Matt Miller véleményei.

Az első és számunkra a legfontosabb megjegyzése, hogy a megérzése szerint Dwayne Haskins a mi emberünk. Az elmúlt időszakban folyamatosan azt olvashattuk, hogy esik a QB megítélése és inkább a Drew Lock-Daniel Jones párost preferálják a csapatok. Számos front office azonban még mindig úgy vélekedik, hogy továbbra is Haskins-t akarjuk és azt sem szabad elfelejteni, hogy egyik játékost sem figyeltük meg annyira alaposan, mint őt. Ti hogyan látjátok?

Állítólag a Packers is szeretne egy irányítót, hiszen Aaron Rodgers már 35 éves és gyakran sérült. A 30. picknél szeretnének valakit kihúzni egy esetleges csúszás esetén. Maximum Daniel Jones jöhetne szóba, de ha engem kérdeztek, akkor nagyon kevés esély van erre.

Azért is, mert Miller szerint reális sansz van arra, hogy a legjobb 15-ben gazdára találjon a legjobb négy irányító. Rajtunk és a Cardinals-en kívül a Broncos, a Bengals, a Dolphins és a Redskins is QB-t választhat. Ne feledjük, hogy Josh Rosen is elérhető lehet. Nem ördögtől való gondolat a korai quarterback run.

Rashan Gary értéke viszont visszaeshet. Az edge rusherekről szóló bejegyzésben arról írtam, hogy egyelőre nem tudott megfelelni az elvárásoknak és könnyen lehet, hogy az NFL-ben sem tud majd ilyen jól teljesíteni. A másik probléma vele kapcsolatban a vállsérülése. Ez is belejátszhat, bár nem hiszem, hogy ez ekkora probléma lenne.

Lonnie Johnson lehet a cornerbackekkel kapcsolatos kételyek haszonélvezője. Greedy Williams felvételein nem mindig látható a motiváció, Byron Murphy nem elég atletikus, DeAndre Baker pedig az interjúit szúrta el (persze csak ha igazak a hírek). Emiatt Johnson akár már az első nap is hallhatja a nevét. A Pittsburgh Steelers CB-t húzhat az első körben.

Az elkapóknál meglepő módon nem D.K. Metcalf, hanem Marquise Brown lehet az első játékos, akit kiválasztanak, de A.J. Brown is jó eséllyel első napos választott lehet. Mélynek tűnik az idei WR class, azonban nincs igazán kiemelkedő játékos ezen a poszton.

A Buffalo Bills a védőfalát erősítené és Ed Oliver lehet a célpontjuk. Szükségük lenne egy olyan belső falemberre, aki képes a passzsiettetésre, erre pedig megfelelő a korábbi Houston játékos.

A támadófalban Chris Lindstrom értéke növekszik és az első kör végén választhatják ki.

Több top tehetséges is ad a draftnak az egyetemi bajnoki címet megszerző Clemson, főleg a védőfalban. Clelin Ferrell, Christian Wilkins és Dexter Lawrence is top 32 választott lehet.

Sok dolog elhangzott már Jonah Williams-szel kapcsolatban, hol magasan, hol irreálisan alacsonyan értékelték, a valóság valahol a kettő között lehet és Miller szerint egy leendő top 15-ös pickről beszélünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr5514777286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása