Magyar New York Giants Szurkolói Blog

5/143: Ryan Connelly, LB (Wisconsin)

2019. április 28. - Asbee

Az ötödik körben továbbra is a védelem erősítését tartottuk szem előtt, így Ryan Connelly érkezett, aki kezdetben vélhetően a special teamben fog bizonyítani.

A középiskolából nem sokat tudunk róla, walk-on-ként érkezett meg a Wisconsinra, ahol meg kellett küzdenie a sportösztöndíjért. Ez sikerült neki és évről évre egyre jobban építette be magát a csapatba. 2017-ben lett teljes értékű kezdő, ekkor és tavaly is 80 szerelés felett, valamint 3 sackkel zárt. A '18-as produkció harmadik csapatos All-Big Ten tagságot jelentett.

Erősségek

Walk-on, minden egyes snapért meg kellett küzdenie. Rövid távon robbanékony. Felismeri a blokkolási sémát és tudja hogyan támadja a falat. Gyors olvasási képesség. Nehezen dől be a cutbacknek. Már a kontakt előtt felkészül az őt blokkolni kívánó játékos elleni harcra.

Gyengeségek

Megsérült az utolsó évében, műtétből érkezik meg az NFL-be. Nincs meg a sideline-to-sideline sebessége. Túlságosan is támadni akarja a falban keletkező lyukat, így pozíción kívül kerül. Ha egyszer megblokkolták, akkor nehezen szakad el az emberétől. Nem elég atletikus ahhoz, hogy javítani tudja a hibáit.

Combine eredmények

Méretek: 6'2" magas és 242 lb tömegű
40 yard: 4,66 s
Súlypontemelkedés: 34,5 inch
Helyből távolugrás: 118 inch
3 cone drill: 7,09 s
20 yard shuttle: 4,31 s

Itt a szorgalmas fehér linebacker, akiről annyit beszéltünk már. Becsülettel teszi a dolgát, de a játék egyik elemében sem emelkedik ki és minimális fejlődési potenciállal rendelkezik. Az ötödik körben persze már nem kell csodát várni, itt ritkán lehet gyémántot találni. Sok pickünk volt, így belefért a kísérletezés. Általában a nagy upside-ot kedvelik a GM-ek, itt most nem erről van szó, ami nem biztos, hogy baj. Vélhetően egy jó special teamerrel és csere linebackerrel gazdagodtunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr7614790926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása