Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Akikre figyeljünk a Panthers ellen

2023. augusztus 18. - Asbee

Következik a második előszezon mérkőzésünk, ahol a Carolina Panthers csapatát fogadjuk. Jöjjenek hát azok a játékosaink, akikre kiemelt figyelmet kell fordítanunk.

Kezdők?!

Brian Daboll tájékoztatása alapján szinte mindegyik kezdőnk kap valamennyi lehetőséget a preseason során és most jöhet el ez az alkalom. A legfontosabb, hogy szerezzenek egy kis meccsrutint az alapszakasz kezdete előtt és ne sérüljenek meg.

Tommy DeVito

A csapatban maradásért küzd a harmadik számú irányítónk, aki kellemes benyomást keltett a Lions ellen. Még mindig óriási meglepetés lenne, ha összejönne DeVito-nak az aktív keret, viszont ha így folytatja, akkor a gyakorlócsapat biztosított lesz a számára.

Cserefutók

Veszélyben lehet a sérüléssel küzdő Gary Brightwell, hiszen biztosnak mondható Matt Breida és Eric Gray helye, de James Robinson és Jashaun Corbin is a csapatban szeretne maradni. Előbbi nem játszott túl dinamikusan múlt héten, utóbbi viszont leszállította a csapat egyetlen nagy futását.

Elkapódömping

Már a legutóbbi podcastben is elmondtam, hogy szerintem Darius Slayton, Parris Campbell, Isaiah Hodgins és Jalin Hyatt helye tuti a csapatban, így kb. 3 hely lehet kiadó. Jó helyen áll a depth charton Sterling Shepard, de vajon tényleg megmaradt az atletikussága? Továbbra is remekel Cole Beasley? Mire képes még Jamison Crowder? Ismét be tud robbanni David Sills vagy Collin Johnson? Mikor tér vissza Wan'Dale Robinson? Vannak olyan pozícióink, ahol más csapattól érkezhet játékos a keretszűkítés után, el tudom képzelni, hogy az elkapók közül tőlünk visznek majd el valakit.

Támadófal

Kikerült a concussion protocollból Evan Neal, így elméletileg pályára tud majd lépni. Nemcsak neki kell nagyot előrelépnie, hanem Josh Ezeudunak is, aki borzasztó gyengén játszott egy hete. Röviden összefoglalva a helyzetünket: Andre Thomas-on kívül mindenkinek van bizonyítani valója.

Kayvon Thibodeaux

Többet vár tőle az edzői stáb, így látok rá esélyt, hogy leveszik róla a nyakörvet és szabadon engedik. A draft pozíció és a játékosunk által maga köré felépített hype miatt valóban borzasztó nagyok az elvárások, csak a tavalyi sérülés ne ismétlődjön meg...

Szia Uram! Linebacker érdekel?

Egyedül Bobby Okereke helye biztos. Az elmúlt héten olvashattunk Anthony Barr próbajátékra érkezéséről, ami akkor kacsának bizonyult, most viszont valóban érkezik a korábbi Pro Bowler. Az biztos, hogy lenne helye és ha maradt még valami a korábbi játéktudásából, akkor szerintem nem fog sokáig gondolkodni az edzői stáb. Kérdés mennyivel lenne jobb a tavalyi Jaylon Smith-hez képest.

Rookie CB páros?!

A csapat talán legnagyobb meglepetése Tre Hawkins szereplése, egymás utána csinálta meg a nagy játékokat az edzőtáborban, aminek az lett az eredménye, hogy már a kezdőcsapat ajtaján kopogtat. Nem túl meggyőzőek a slot cornereink, így Adoree Jackson húzódott be középre. Próbálkozni érdemes lehet vele, azonban egyrészt elképesztően nagy nyomást jelentene ez az újoncainknak, másrészt pedig bármelyik elkapó ellen felállítható egy az egyben Adoree, így remélem csak B terv lesz ez a felállás.

Special team

Kell ezt magyarázni? Sokkal jobb coverage kell a puntok után, megengedhetetlen lenne még egy return TD-t engedni és persze azt sem bánnám, ha nekünk is összejönne végre egy jó visszahordás.

Sérülések

Eddig relatíve szerencsések voltunk, most pedig vizsgázik az új műfű a Metlife-ban. Remélhetőleg jelesre.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr9218195963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása