Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Az UDFA igazolásaink

2024. április 28. - Asbee

A 7. kör után sem áll meg az élet, hiszen nagyon sok draftolatlan játékos is esélyt kap a csapatoktól. Ugyan ezekkel az újoncokkal kapcsolatban nem mindig jutunk száz százalékban pontos információhoz, de megpróbálom összefoglalni, hogy kik döntöttek a csapatunk mellett.

John Jiles, WR (West Florida)

Hosszú utat tett meg az NFL-ig, hiszen 3 csillagos tehetségnek rangsorolták, de a tanulmányi eredményei miatt JUCO-ba kényszerült, majd 2020-ban a covid, egy évvel később pedig a rossz átlaga miatt nem futballozhatott. 2022-ben a harmadosztályú Virginia Union játékosaként tűnt ki, tavaly pedig a West Floridán szerzett 1255 yardot és 16 TD-t. Nyers elkapó, akinek az útvonalain még sokat kell fejleszteni, de az atletikussága és a magassága olyan párost képvisel, amely alapján megéri vele foglalkozni.

Jake Kubas, G (North Dakota State)

Nem sok információhoz jutottam vele kapcsolatban, azonban egy tapasztalt falemberről beszélünk, 3 évig volt kezdő jobb oldali guard. Kicsit alulméretezett, viszont elképesztő módon atletikus (9,44 RAS score).

Marcellus Johnson, OT (Missouri)

Egy újabb under the radar falember, aki nem sok játéklehetőséghez jutott tavaly a Missourinál, előtte az Eastern Michiganen vakoldali tackle-t játszott. Tipikus camp body.

Alex Johnson, CB (UCLA)

4 évig járt a UCLA-re és az első négy szezonja elég csendesen telt, tavaly azonban 5 INT-t szerzett.

Ayir Asante, WR (Wyoming)

Négy évig szerepelt a Holy Cross elkapójaként, ahol freshmanként hozta a legjobb statisztikákat. Az utolsó évére a Wyomingba igazolt, de ott sem tudta megváltani a világot.

Casey Rogers, DT (Oregon)

Hosszú karrier áll mögötte, hiszen már 2017-ben community college-ba járt, akkor a foci mellett a lacrosse-ozott is (az édesapja a Syracuse egyik edzője volt). Ezután a Nebraskára került, ahol egy redshirtöt követő év után kevés lehetőséget kapott, majd a covid és egy térdsérülés hiúsította meg a berobbanását. 2022-ben az Oregonra igazolt, ahol egyenesbe került a pályafutása. Elsősorban a pass rush-ban jeleskedik, de a futójáték ellen sokat kell fejlődnie.

Ovie Oghoufo, EDGE (LSU)

Nigériában született, a középiskolában pedig először tight endet játszott, majd átkerült a védőfal szélére. Három egyetemen is megfordult, a Notre Dame-en kezdett, aztán jött a Texas, végül pedig az LSU. Korrekt kezdősebességgel rendelkezik, azonban nem tudott kiteljesedni a college-ban és meglepne, ha a gyakorlócsapatnál tovább jutna.

Sajnos nem túl impresszív a névsor, mostanában az az érzésem, hogy a nagyobb nevű draftolatlan játékosok nem szívesen igazolnak hozzánk. Több olyan újonc is elérhető volt még, akik draftolható értékeléssel rendelkeztek, azonban senkit sem sikerült megszerezni közülük. Nem is állok nagy elvárásokkal a listához, nagy meglepetésnek számítana, ha bárki is az aktív keretbe kerülne.

A próbajátékosok

  • Jjay McAfee, TE (Georgia Southern)
  • William Barnes, OT (North Carolina)
  • Chris Autman-Bell, WR (Minnesota)
  • Liam Thompson, QB (Wabash)
  • Geordon Porter, WR (Connecticut)

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr3818391861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása