Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Idézetek a szakírók mérkőzés utáni cikkeiből

2016. november 09. - zedonbass

A következőképp látták az újságírók a Philly elleni mérkőzésünket:

Peter King, MMQB:

"- Eli Manning megjelenése korántsem emlékeztet vasemberre, ennek ellenére a 35 éves irányító 12 éve egyetlen mérkőzésről sem hiányzott. A rájátszásokat is beleszámítva 202-szer szerepelt sorozatban kezdőként, ezzel harmadik az irányítók örökranglistáján, ami elképesztő. Még a szeme sem rebben a fájdalomtól.
- A vasárnap elért 257 yarddal, így összesen 46 428 yarddal a kilencedik helyre került a passzolt yardok örökranglistáján. A 8. helyezett Frank Tankerton megelőzéséhez elég három jól sikerült mérkőzés. A Manning előtt állók mind bekerültek a Hall of Fame-be, vagy biztosan be fognak kerülni.
- A vasárnapi négy touchdownpasszal együtt összesen 306-ot ért el karrierje során, ezzel minden idők hetedik legjobbja. Ha ilyen ütemben tudja folytatni még három és fél éven át, akkor megközelíti Dan Marino 420 átadásos eredményét. Ez merész feltételezés egy 35 éves játékos esetében, de látva más irányítókat (mint Tom Brady, Drew Brees vagy Peyton Manning), a 30-as évek második felében sem szokatlan az eredményes játék.

Az irányító persze egymagában semmit sem tehet. Manningnek az utóbbi két-három évben gyakorlatilag futójáték nélkül, hézagos támadófallal, ugyanakkor néhány kiváló elkapóval kellett helyt állnia. Az, hogy megelőzi a vele azonos drafton szereplő kortársait, Ben Roethlisbergert és Philip Riverst a fenti számokban, emellett két Super Bowlt is nyert, sokat elárul Manningről."

John Breech, CBS Sports:

"Beckham azzal válaszolt, hogy két touchdownelkapást mutatott be az első félidőben. Az Eagles secondaryje képtelen volt távol tartani a Giants elkapóit a célterülettől; úgy tűnt, hogy a New York-iak minden második támadásból pontot szereznek. Eli Manning négy TD-átadással és 257 yarddal zúzta szét a Philly védelmét, és a teljesítményével Vinny Testaverdét megelőzve a kilencedik helyre került az NFL-ben a passzolt yardok örökranglistáján (46 428 yard). Az első helyen álló bátyja jelenleg 25 512 yarddal előzi meg."

Bill Pennington, New York Times:

"Egyvalami biztosan újdonság. A Giants a hárommeccses győzelmi sorozatának köszönhetően - 2012 óta először - novemberben még eséllyel pályázik a rájátszásra. És úgy fest, a csapat másképp áll hozzá a megpróbáltatásokhoz is: úgy döntöttek, hogy nem adják meg magukat harc nélkül."

Chris Wessling, NFL.com:

"A Giants másodéves sztárja, Landon Collins továbbra is versenyben van az arizonai Tony Jeffersonnal a liga első számú playmaking box safetyjének címéért. A mezőnycsúcsot jelentő 12 szerelése mellett Collins egy labdaszerzést és egy sacket is bemutatott, tovább erősítve az eddig is komoly Pro Bowl-esélyeit."

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr3711943021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása