Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Távozóban Olivier Vernon

2019. március 01. - Asbee

Mike Garafolo és Ian Rapoport jelentése alapján árulni kezdtük Olivier Vernont, így könnyen lehet, hogy nem látjuk őt többet Giants mezben.

A hírek szerint az a stratégia, hogy amennyiben nem sikerül elcserélni és találtunk a szabadügynök piacon egy korrekt passzsiettetőt, úgy kirakjuk. Kapkodnunk nem kell, később is megválhatunk tőle, így ha senki sem jelentkezik be, akkor is lesz még időnk az esetleges szakítással. Itt az ominózus tweet:

Nehéz más csapat agyával gondolkodni és ne lepődjünk meg azon, ha nem lesz trade partner. A csere után is 14 millió dollárral terhelné az új munkaadó capjét Vernon, e mellé pedig nem fognak felajánlani egy 4. vagy egy 5. körös picket még úgy sem, hogy dead money nélkül kirakható lenne egy év után. Azt gondolom tehát, hogy megvárjuk a piac nyitását és annak függvényében dől el, hogy mikor válunk meg tőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr6414662535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása