Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Megkezdődött a rookie minicamp

2019. május 04. - Asbee

Megkezdték az újoncaiunk a munkát, közös edzésen vettek részt a draftolt és a draftolatlan játékosaink, akik mellé néhányan próbajátékon is kipróbáltatták magukat. A top pickek ilyenkor rendre future hall of famereknek tűnnek, lássuk most is így van-e.

Természetesen minden szem Daniel Jones-ra tapadt. Számos jó, de néhány pontatlan átadást is bemutatott, összességében felkészülten érkezett meg. Sem interceptionje, sem kínos pillanata nem volt. A leghosszabb és legszebb passzát elejtette Darius Slayton.

Az a Slayton, akinek összesen négy labda csúszott át a kezei között, viszont több nehéz játékot is sikerrel abszolvált. Eléggé felemás napot zárt tehát az új elkapónk.

Érdemes lesz figyelni Eric Dungey-t is, aki a Syracuse irányítója volt, mi pedig QB/TE hibridként próbálkozunk vele. Vajon ő a következő Taysom Hill?

Corey Ballantine egyelőre még otthon pihen és gyógyul, a csapat pedig minden támogatást megad neki. Két hét múlva akár már vissza is térhet.

A legmenőbb névvel az egyik tryoutunk rendelkezik, akit Freedom Akinmoladunnak hívnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr1714805088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása