Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Trade pletykák

2016. október 28. - Asbee

November 1-jén helyi idő szerint délután 4-kor lezárul a trade időszak, azután már nem tudnak idén a csapatok játékosokat és pickeket cserélni egymással. Természetesen ilyenkor felerősödnek a pletykák amelyekben csapatunk is érintett.

Joe Staley és Joe Thomas neve a leggyakoribb, állítólag megfelelő ellenérték esetén a Browns és a 49ers is megválna left tackle-jétől. Hogy ebből mi igaz nem tudjuk, előbbinél egy 2., utóbbinál egy 1. körös pick lehet az ár. Egy 30 év feletti játékosért ez nagyon sok, nem valószínű, hogy bármely csapat belemenne ebbe. Az pedig szerintem elég egyértelmű, hogy idén is Ereck Flowers a vakoldali tackle, aki még mindig képes bizonytalanságra, de a ligaátlagot hozza. Hogy jövőre is marad a pozíciójában vagy pedig a fal jobb oldalára kerül még nem tudjuk, de inkább egy leendő újoncban látnám a jövőt mint egy idős veteránban.

Jamaal Charles is felmerült, őt az nfl.com dobta be mint lehetséges célpont. Erre a cserére még kevesebb esélyt látok. Charles a második súlyos térdsérülése után van visszatérőben, nem is kapott idén sok lehetőséget, ráadásul decemberben 30 éves lesz. A futójátékunk gyengélkedése pedig összetett probléma, amelyben ugyanúgy benne vannak a gyenge játékhívások, az állandó shotgun formáció és a nem megfelelő futásblokkolás is. Orleans Darkwa egyre kevesebb játékidőt kap, de Paul Perkins biztató jeleket mutat és Shane Vereen akár még idén visszatérhet. Persze egy lead dog jelenléte sokat jelenthet, de running backet a draftról kell hozni!

És persze azt is érdemes belekalkulálni, hogy Jerry Reese nem híve a nagy cseréknek. Általában csak középső vagy hátsó körös pickeket von be egy ilyen üzletbe, legutóbb Landon Collins-ért is csak egy 4. körös választási jog volt a veszteség. Egy dolog biztos, meglepődnék ha belemennénk bármilyen komolyabb trade-be.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr2911867645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása