Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Last edition: 53-as roster tipp

2015. szeptember 05. - Asbee

Véget ért az előszezon, jöhetnek az éles meccsek, most pedig jöjjenek azok a játékosok akik csapatunk tagjai lehetnek az első héten!

QB (2): Eli Manning, Ryan Nassib

Oké... Következő pozícó?

RB (4): Rashad Jennings, Shane Vereen, Andre Williams, Orleans Darkwa

Itt sincs túl nagy meglepetés, Darkwa eleget tett azért, hogy a keretbe kerüljön. Egyedül futóink játékideje lehet kérdés.

FB (1): Henry Hynoski

Meglepő módon itt már nem volt olyan egyértelmű a döntés, de maradtam Hynoski mellett. Nikita Whitlock mindenkit lenyűgözött, nagyon sokoldalú játékos, vészhelyzetben a védelemben is be lehet vetni, a special teamben pedig könnyen ász lehet. Persze luxushelyzetben vagyunk, hiszen Hyno a liga egyik legjobb fullbackje, Whitlock pedig visszatérhet a gyakorlócsapatba.

WR (6): Odell Beckham Jr., Victor Cruz, Rueben Randle, James Jones, Dwayne Harris, Geremy Davis

A kezdő hármasunktól sokat várhatunk, Beckhaméknek Manninggel együtt a hátukra kell venni az offense-t. Jones nagy fogás lehet, az előszezonban jól használta ki rutinját és ha gáz van beugró embernek tökéletes lehet. Harris elsősorban visszahordónak érkezett, de biztonsági megoldás lehet Cruz mögött a slot pozícióban. Davis mindent elkap ami felé repül, nálam kijátszotta Washingtont a csapatból.

TE (3): Larry Donnell, Daniel Fells, Jerome Cunningham

Donnell tavaly a csapat egyik kellemes meglepetése volt, a liga egyik legjobb tight endje volt az elkapások terén. Az offseasonban sikerült fejlődnie a blokkolásban is, így ha jobban tud vigyázni a labdára, akkor az egyik erősségünk lehet. Fells szintén jól mutatkozott be nálunk egy éve, McAdoo maximálisan kihasználta a képességeit. Rutinja sokat jelenthet 2015-ben is. Cunningham erős előszezonon van túl, szerintem jobb mint Robinson, akinek 3 év sem volt elég az áttörésre.

OT (3): Ereck Flowers, Marshall Newhouse, Bobby Hart

Flowers és Newhouse lesz a két kezdő, bár ne lepődjünk meg ha utóbbi nem marad végig az ötös tagja. Hart projekt játékos, de meglepően jól szerepelt eddig, nálam helye van az 53-ban. Guardként és tackle-ként is bevethető, ez a sokoldalúság pedig még sokat érhet.

G (4): Justin Pugh, Geoff Schwartz, John Jerry, Adam Gettis

Pugh guardba történő konvertálása bevált, erős bal oldalt alkottak Flowers-szel. Schwartz tavalyi balszerencsés éve után kezdi összekapni magát, de sokkal több kell tőle. Jerry remélhetőleg csere lesz.

C (2): Weston Richburg, Dallas Reynolds

Richburg idén megmutathatja miért is választottuk ki egy éve a draft második körében. Tavaly sem volt rossz éve, de láthatóan nem a bal oldali guard volt az ő posztja. Idén ő lesz a kezdő center és emiatt nagyobb stabilitást adhat a teljes falnak. Reynolds bármely belső pozícióban bevethető, beugróként sokat tehet hozzá a játékhoz.

DE (5): Robert Ayers, Kerry Wynn, Damontre Moore, Owa Odighizuwa, George Selvie

JPP egyelőre nem írta alá a taget, így nem számít bele az 53-as keretbe. Emiatt Ayers-nek kell a húzóembernek lennie, aki mellett kezdetben Wynn lehet a kezdő. Lehet kicsit nagy falat lesz ez nekik, de Moore még mindig nem elég konzisztens, ugyanakkor produktív szezon állhat előtte. Odighizuwa jól mozgott az eddigi meccseken, Selvie pedig sérülése után 2 sacket is elért csütörtökön, így ő is kiharcolta nálam a helyét.

DT (4): Johnathan Hankins, Cullen Jenkins, Jay Bromley, Kenrick Ellis

Hankins tavaly a védelem egyik legjobbja volt, Jenkins-en azonban alaposan megjelentek már az öregedés jelei. Bromley nagyot lépett előre első évéhez képest, Ellis pedig sleeper lehet. Bocs Kuhn...

LB (7): Jon Beason, J.T. Thomas, Devon Kennard, Jameel McClain, Mark Herzlich, Jonathan Casillas, Uani Unga

Beason kap egy utolsó esélyt, bár nem tudjuk mikorra épül fel térdsérüléséből. Mellette Thomas és Kennard lehet a kezdő, illetve felépüléséig valószínűleg McClain lesz az MLB. Unga a meglepetésember, minden elvárást felülmúlt a nyár folyamán és nickel formációban már az első játékhéttől komoly snap számot kaphat.

CB (5): Dominique Rodgers-Cromartie, Prince Amukamara, Trumaine McBride, Trevin Wade, Mike Harris

Igazából csak az utolsó hely kiadó, a DRC, Amu, McBride hármas egyértelmű, Wade pedig a legjobb cornerbackünk volt a preseasonban. Az ötödik helyre nálam Harris lenne a befutó, aki tavaly érkezése után jól szerepelt. Hosley totálisan lejáratta magát, Fenner sokat volt sérült, Chykie Brown borzasztó...

S (4): Landon Collins, Stevie Brown, Cooper Taylor, Jeromy Miles

Brandon Meriweather esik ki nálam és Nat Berhe IR-en köthet ki. Oda kell adni a karmesteri pálcát Collins-nak, aki biztosan hibázni fog néhányszor újoncként, de már idén is ő lehet a legjobb safety-nk.

K (1): Josh Brown

P (1): Brad Wing

LS (1): Zak DeOssie

Practice squad (10)

Kenneth Harper RB
Nikita Whitlock FB
Corey Washington WR
Brett Jones C
Sean Donnelly OT
Emmett Cleary OT
Brad Bars DE
Cole Farrand LB
C.J. Conway CB
Chris Boswell K

PUP

Will Beatty OT

Reserve/franchise player

Jason Pierre-Paul DE

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr397762520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása