Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Szezon előrejelzés I.

2012. augusztus 31. - Asbee

Az előszezon véget ért, jövő héttől végre tétje is lesz a mérkőzéseknek. Ilyenkor mindenki okos, mennek a tippek, jóslatok, vajon milyen szezonja lesz a szurkoló szeretett csapatának. Most én is így teszek és négy részben részben megpróbálom megtippelni az előttünk álló mérkőzések végkimenetelét.

1. hét

Dallas Cowboys

Nemes csatával kezdődik a szezon, hiszen az egyik divízió rivális, a Dallas Cowboys látogat a Metlife Stadiumba. Az elmúlt években számos jó meccset produkált a két csapat, leginkább a pontzuhatag volt jellemző az összecsapásokra. A tavalyi idényben kétszer is sikerült győzni a Cowboys ellen, de most nagyon fogadkoznak Texas-ban, hogy megtörik végre a rossz sorozatuk. Úgy gondolom erre legalább néhány hetet várniuk kell még, hiszen Giants győzelmet várok a nyitányon, melyen Eli Manning egy eladott labda mellett dob két TD passzt, illetve David Wilson bemutatkozó meccsén mindjárt az end zone-ba ér egy 12 yardos futást követően. Ramses Barden tovább folytatja jó teljesítményét és az alapszakaszban is megszerzi első hat pontot érő elkapását. A mérkőzést végül a védelem nyeri meg egy Justin Tuck sackkel.

Tipp: 24-20 W

2. hét

Tampa Bay Buccaneers

Erre mondják totóban, hogy országos egyes és minden bizonnyal így is lesz. Más célja van 2012-re a két franchise-nak, a Bucs egyelőre próbál felállni a padlóról, ehhez azonban senki nem fog asszisztálni New Yorkban. A sztár ezúttal Victor Cruz lesz, aki 120 elkapott yard felett fog zárni, amely mellé két TD is társul. David Wilson is folytatja ragyogását és egy trükkös játék után 35 yardot halad a labdával. A túloldalon a szintén rookie Mark Barron fog brillírozni, akinek sikerül egyszer felavatnia Manninget. A Giants győzelem azonban egy percig sem forog majd veszélyben.

Tipp: 35-10 W

3. hét

@ Carolina Panthers

A 3. héten jön az első idegenbeli meccs a Cam Newtonnal felálló Carolina Panthers ellen. Az 1/1-es irányítónak remek rookie éve volt és hasonlóan jól kezdi majd az idei szezont is. A labdával futni is képes, ezzel különösen meggyűlik majd a bajunk. A támadó fal gyengélkedése miatt az offense sem lesz olyan hatékony, ahogy azt az első két héten láthattuk. A forgatókönyv ugyanakkor a tavalyi évet fogja mutatni, Eli 1:40-nel a vége előtt megkapja a labdát egy perccel később pedig touchdown passzt ad Hakeem Nicks-nek. Ugyan a Panthers mindent megpróbál ezután is, de Newton hosszú átadása végül Kenny Phillips kezébe repül. A jó szezonkezdés tehát meglesz, a problémák azonban kezdenek kirajzolódni...

Tipp: 17-14 W

4. hét

@ Philadelphia Eagles

A Carolina elleni gyengélkedés az Eagles ellen megduplázódik, ami miatt komoly árat fog fizetni az egész csapat. Az offensive line borzalmasan szerepel, a futóknak nem tudnak blokkolni, Manninget képtelenek megvédeni. A Philadelphia támadó alakulata jóval többet lesz a pályán, emiatt a Giants védelem is fárad és a pass rush minősége is romlik. Michael Vick ráadásul remek napot fog ki, a nyomás hatására pedig könnyedén mozog ki a zsebből és a földön szerzi meg a fontos yardokat. A vége egy súlyosnak mondható vereség lesz.

Tipp: 13-31 L

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr784743733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása