Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Szezon előrejelzés IV.

2012. szeptember 04. - Asbee

Képzeletben elérkeztünk a hajrához, mikor már csak a győzelem elfogadható és egy-egy rossz átadás is akár a szezon végét jelentheti.

14. hét

New Orleans Saints

Az utóbbi években nem a Saints volt a legkedvesebb ellenfelünk, súlyos vereségekbe szaladtunk bele a Superdome-ba látogatva. Idén azonban nem lesz tető a csapatok feje fölött, hanem a New yorki telet kell megtapasztalnia a vendég csapatnak is. A dome-on kívül pedig rendszerint gyengébben teljesít a New Orleans. Azt se feledjük, hogy az eltiltások miatt is gyengült a Saints. Ennek ellenére senki sem mehet biztosra ellenük, nagy csata várható, ahol elsősorban a passzjáték fog dominálni. Drew Brees-t a liga egyik legjobb támadófala védi, a Giants defensive line azonban remek formában lesz és JPP két sacket is elér, ami végül elég lesz a szoros győzelemhez.

Tipp: 24-21 W

15. hét

@ Atlanta Falcons

A Falcons ellen tavaly találkoztunk a wild card körben, mikor alaposan helybenhagytuk őket, támadó alakulatuk pontot sem tudott szerezni. Mindkét csapatnál a rájátszás forog kockán, hazai pályán azonban erősebb az Atlanta, mint idegenben. Futójátékukat úgy ahogy elfogadható módon hatástalanítani tudjuk majd, de Roddy White és Julio Jones számos problémát fog okozni. Sajnos ez lesz a döntő, coverage-ban ezen a mérkőzésen (is) lesznek problémák. A vége egy szoros vereség lesz.

Tipp: 20-24 L

16. hét

@ Baltimore Ravens

Baltimore-nak évek óta igen erős csapata van, eddig azonban valami mindig hiányzott a franchise csúcsra járatásához. Legutóbb egy fogalmatlan kicker...Ugyanakkor megnéznék valamikor egy Giants-Ravens Super Bowl visszavágót. Igaz ez az alapszakasz mérkőzés is igen nagy téttel fog bírni, hiszen a playoffba jutás lesz a cél. Csapatunk 10-dik győzelmét szerezhetné meg ezzel, ami a rájátszást jelentené, ugyanakkor a Baltimore-nak is kell a W. Sajnos Ray Rice a hátán viszi majd csapatát és ezen a mérkőzésen éri el az 1500 futott yardot. A Ravens védelem is jól mutat, Manningnek alig hagynak időt a passzokra, szétszedik a velük szemben felálló támadó falat. A vége vereség lesz, ami azt jelenti, hogy az utolsó hét fog dönteni csapatunk sorsáról...

Tipp: 13-21 L

17. hét

Philadelphia Eagles

Történjen akármi is, ez a mérkőzés lehet az idei év egyik csúcspontja...vagy legszomorúbb emléke. A New yorki oldal az elmúlt években megszerzett Super Bowl gyűrűkre lehet büszke, míg philadelphiai oldalról a Giants elleni győzelmekre emlékezhetnek vissza jó szívvel. Az üzengetés már hét elején megkezdődik majd, ritka nagy trash talk lesz a két csapat játékosai között. Nem is csoda, hiszen véleményem szerint az Eagles 8-7-tel, mi pedig 9-6-tal vágunk majd neki az utolsó alapszakasz meccsnek. Aki itt nyer playoffba jut, a vesztes pedig elbukik. A két csapat hihetetlen módon ismeri egymást, sok újat nem tudnak mutatni a másiknak. Nem az ész, hanem a szív fog dönteni. Úgy gondolom, hogy a tavalyi élmények felfrissítésével és a hazai közönség biztatásával végre mi tréfálhatjuk meg a Philly-t. Hosszabbításos mérkőzés lesz, amit a védelmünk fog eldönteni. Vick átadásába JPP nyúl bele, ami az érkező Antrel Rolle kezébe érkezik. A következő játékban aztán Victor Cruz rövid elkapása után két védőt is le tud rázni és az end zone-ba jut, ezzel pedig összejön a rájátszás a csapatnak!

Tipp: 33-27 W

Érzésem szerint tehát 10-6-tal zárjuk az alapszakaszt, ami elég lesz a rájátszáshoz. A playoffot már nem tippelem meg, azt a ti fantáziátokra bízom:)

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr254753811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása